Ol@f Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Volkswagen Passat CC Super Performance Concept: specialita pro Las Vegas cely clanek zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Moc pekny ... jen se mi nelibi ty zadni vypoukla svetla Ale jinak fajnofka !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 (editace) mne sa to zozadu podobá na tú zrůdu s "hvězdnych válek" . tie veľké nárazníky(prieduchy) mi nerežú. Editováno: 6. Listopad 2008, autor: Laci L&K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Dotohodle autaku jsem se od prvni chvile zamiloval .,,je to bombice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radchen Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 ufff... a jak to krásně čapí na těch kolech... špica Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 (editace) včera jsem ho potkal (samozřejmě origo, ne tohle) a je to fakt povedený, jen ty zadní světla je tam moc plastu a přišli mi tak nějak japonsko-korejsky... Ale v důsledku to nevadí tohle se VW povedlo Editováno: 6. Listopad 2008, autor: murder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Mňa aj napriek tomu že mám rád LED svetlá potešilo že sú tam žiarovky, určo to lepšie svieti a išiel som v noci za ním tak má to ten pekný dvojitý okrúhly design. Inak keby tomu dali štýl LED svetiel ako má A6 Avant tak to by bola jebaaaaaa. Pripájam zopár fotos, jeden stál pren našou firmou, síce základ asi, tak som si posvietil na svetlá Denné svietenie ála AUDI teda 21W žiarovka Corner hmlovky (do svetla sa asi nezmestili ) Zadné svetlá majú tú malinkú smerovkovú žiarovku ako má nové AUCI A4, A5 v svetlách, vlasdtne preto im stlmí denné LED vpredu keď blikajú smerovkami) Spiatočky tiež tie malé V kruhoch na zadných svetlách sú po dve žiarovky čo spôsobuje ten pekný výrazný kruh V tých fotkách v prvom poste trošku chýbajú smerovky, jedine že by boli riešené ako na AUDI Q7 W12TDI priamo v parabole pre denné svietenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 je to krasny auto az na ty zadni svetla, ktera se me take moc nelibi a ta studie to je pecka !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Mňa aj napriek tomu že mám rád LED svetlá potešilo že sú tam žiarovky, určo to lepšie svieti a išiel som v noci za ním tak má to ten pekný dvojitý okrúhly design. Inak keby tomu dali štýl LED svetiel ako má A6 Avant tak to by bola jebaaaaaa.Pripájam zopár fotos, jeden stál pren našou firmou, síce základ asi, tak som si posvietil na svetlá Denné svietenie ála AUDI teda 21W žiarovka Corner hmlovky (do svetla sa asi nezmestili ) Zadné svetlá majú tú malinkú smerovkovú žiarovku ako má nové AUCI A4, A5 v svetlách, vlasdtne preto im stlmí denné LED vpredu keď blikajú smerovkami) Spiatočky tiež tie malé V kruhoch na zadných svetlách sú po dve žiarovky čo spôsobuje ten pekný výrazný kruh V tých fotkách v prvom poste trošku chýbajú smerovky, jedine že by boli riešené ako na AUDI Q7 W12TDI priamo v parabole pre denné svietenie Jelikož se nám asi před mesícem umístil tento kousek v garáži, tak napíšu pár připomínek k tvému popisu :-) Denní svícení alá Audi - souhlas Corner mlhovky to nema, jsou to normální mlhovky, cornery to ma resene primo v hlavnim svetle a muzu rict, ze spolecne s natacecimi bixenony je to nadhera jezdit po tme Jinak treba zadni svetla se mi na tomhle desne libi, nema to chybku a sem spokojenej, ze se obcas muzu povozit, je to hodne povedeny VW a klasickej Pasik se mi nejak prestal libit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 me osobne kulaty svetla v zadu taky nesedej, ale hranaty by asi bylo moc pracny an vyrobu. , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 je to krásný auto a zcela vážně jsem o něm uvažoval až do chvíle, než jsem otevřel kufr. Ne, že by byl malej, jen by to prostě chtělo 5. dveře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 7. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 (editace) nazdar pane Vas jsem tu dlouho nevidel, jak slape motor ? Ja o nem jeste porat uvazuju, na kufr by byla octa a na vozeni do si zadni casti tela CC. Editováno: 7. Listopad 2008, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 Mal tie svetlá potom inakšie ako som dal na fotkách? Nepamätám sa že by som tam videl ďalšiu žiarovku inú ako obrysovku a tú na denné svietenie Sám som to nevidel svietiť ale tie hmlovky majú odosenú žiarovku tak ako aj na FII alebo na mojich corneroch... Svetlá sú kúl ako píšeš, myslím tie zadné Jelikož se nám asi před mesícem umístil tento kousek v garáži, tak napíšu pár připomínek k tvému popisu :-) Denní svícení alá Audi - souhlas Corner mlhovky to nema, jsou to normální mlhovky, cornery to ma resene primo v hlavnim svetle a muzu rict, ze spolecne s natacecimi bixenony je to nadhera jezdit po tme Jinak treba zadni svetla se mi na tomhle desne libi, nema to chybku a sem spokojenej, ze se obcas muzu povozit, je to hodne povedeny VW a klasickej Pasik se mi nejak prestal libit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 (editace) Mal tie svetlá potom inakšie ako som dal na fotkách? Nepamätám sa že by som tam videl ďalšiu žiarovku inú ako obrysovku a tú na denné svietenie Sám som to nevidel svietiť ale tie hmlovky majú odosenú žiarovku tak ako aj na FII alebo na mojich corneroch... Svetlá sú kúl ako píšeš, myslím tie zadné Jine svetla nevim, jsou tusim 2 moznosti, bud klasicke svetlomety bez xenonu a nataceni a nebo pak tyhle bixenony s natacenim, u obojiho ale pisou staticke svetlo do zatacek, takze presne nevim. Co se tyce te dalsi zarovky, tak sem na to musim poradne mrknout a kdyztak nafotim detailne kde to je. Tady mam jen jedno foto, ale ted nevim, ejstli to sviti denni sviceni, nebo prave ten radoby Corner... A ty zadni svetla jsou bvazne parada, taky dodam jeste jedno foto Editováno: 10. Listopad 2008, autor: Johanik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 No musia to byť tie denné nakoľko cornery nesvietia keď nesvietia hlavné svetlomety a tie nesvietia. Ja si myslím že toe hmlovky sú reálnejšie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 No musia to byť tie denné nakoľko cornery nesvietia keď nesvietia hlavné svetlomety a tie nesvietia. Ja si myslím že toe hmlovky sú reálnejšie Tak sem na to koukal a fakt to nejsou mlhovky, ale v hlavním světle se rozsvítí žárovka, co je nejblíž ke středu auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Ty jo Olíku to auto je prostě Psycho !!! Já jsem se do něho zabouch hned jak vylezlo na trh a vzhledem k tomu, že Škodovka už asi nebude dělat auta co se mi budou líbit, tak tohle prostě bude moje další volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 17. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 nic proti Storme, ale doufam ze ho budu mit driv jak ty . Stacila by ta seriovka ani to nemusi byt ten Performance Concept. Jediny spravne zvoleny motor je V6 3.6 cokoliv mene, je mnou bude povazovano za barbartsvi. Staci verze Gold Coast Edition . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Že váháš..Ten Gold vypadá taky nehorázně. Já bych stejně koupil asi nějakou běžnou výbavu a překopal to pak podle sebe. A budu asi barbar, protože Chrochtak forever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 17. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 v klidu do te doby nez na to budes mit, oni prijdou na to jak do toho nacpat koncernove 6.0 V12 TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Tak sem na to koukal a fakt to nejsou mlhovky, ale v hlavním světle se rozsvítí žárovka, co je nejblíž ke středu auta To bude asi 21W zarovka pro denni sviceni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Jo konecne hezky passat, uz je i casto videt! Olaf: Ty chces jit do 3.6 FSI? Ja nevim, me nejak ty atm. benziny nepritahujou...jede to, ale musis tomu slapat na krk. Co nakej TSI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 17. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 (editace) me je to jedno jestli benzin nebo nafta, hlavne ze to jede. 2.0TFSI je dobrej motor, ale na spojeni atmosfericke V6 s vsehrabem to evidentne nema. Dulezite upozrneni V6 3.6 u VW ma 220kW a ne 191kW jak Superb. 2.0TFSI se samozrejme ten sloupec vlevo. Editováno: 17. Listopad 2008, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Jo ja vim, ze je silnejsi. Jako u R36. No pokud neni dulezita spotreba, tak neni co resit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 17. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 no hlavne ta spotreba se uz nejak extra nelisi bych rekl. Jo kdo chce mit vopicku musi mit na banany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.