vajkooo Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 zdravim neviem ci tu taka tema je ale chcem sa spytat na prikon autozapalovaca.....mam sluzobne auto a chcel by som si dat do zadu subac ale neviem odkial ho napajat ak niekto ma skusenosti s tym napajanim tak nech poradi...alebo aspon radu kolko by vydrzala ta zasuvka autozapalovaca....za radu vopred diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daveberi Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 no hele, maximalni prikon primo nevim, nicmene zapalovac uz ve sve povaze (behem nekolika sekund se rozpali dobela vlakno, takze proud asi velikej), a nekde jsem videl startovaci kabely, ktere se propoji v autech do zapalovace - nad tim jsem teda kroutil hlavou, ze by to vydrzelo (?). Myslim si ze ta zasuvka snese hodne.. to co pises asi vpohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daveberi Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 koukal jsem do pojistek a je to chranene 15A pojistkou, takze 15A. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecoslav Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Čiže max.180W... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jmatus Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 V návodu k vozidlu to je tuším 160W. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.