Přejít na obsah

jmatus

Uživatel
  • Počet příspěvků

    33
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • ICQ
    364013113

Návštěvy profilu

503 zobrazení profilu

Oznámení jmatus

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. je to o tom , co od muziky očekáváte, já jsem ze staré školy a prostorový zvuk mi připadá nepřirozený a nedám dopustit na klasické stereo. Btw vadí mi i v kině rádoby prostorový zvuk. Proto doporučuji výměnu kompletních předních repro za kvalitu a rozdíl poznáš sám.
  2. Jak to potom bude s dobíjením baterie, není náhodou dobíjecí proud nastaven podle kapacity originální baterie?
  3. jmatus

    srouby na sedacku

    Na povolení šroubů sedaček se používá nikoliv tisícihran ale jen a pouze (1/2" Zástrčná hlavice XZN M-10) viz dále http://www.veletrh.com/koupit/1-2-zastrcna-hlavice-xzn-m-10
  4. To je bohužel nesmysl, nemá to vůbec žádnou účinnost.
  5. Z kola může kdykoliv odpadnout vyvažovací závaží, takže nechat kola vyvážit, ale v dobrém servisu. Opravdu to všude neudělají kvalitně.
  6. jmatus

    Krupobití

    Abych dokončil myšlenku, co s tím ? Tmelit a lakovat nebo vytáhnout. Fotky dodám zítra.
  7. jmatus

    Krupobití

    Auto jsem koupil v únoru a v červnu vypukla neskutečná bouřka s krupobitím. Takže to odnesla střecha, přední a zadní kapota.
  8. Btw motor nemá chip, pouze používám sportovní filtr KN.
  9. Celá diskuze je sice zajímavá, nicméně doporučoval bych s nejvyšší možnou přesností změřit skutečný výkon motoru 1,2 47kW. Možná bychom byli překvapeni. Já mám najeto s tímto autem pouze 20k km, přesto jsem neskutečně překvapen. Pokud je motor pod otáčkama, tak i o mnoho silnější motory mají problém předjíždět v rozmezí 80 až 110 km.
  10. Dojezd je vždy ovlivněn stylem jízdy, při stylu plyn v brzda je naprosto rozdílný, než při plynulé jízdě. Dojezd je dopočítávám podle charakteru jízdy posledních km.
  11. Opravdu si kup auto s motorem, který chceš. Taková přestavba je technicky možná, nicméně je neskutečně drahá a bude problém s přihlášením.
  12. Stejně si neodpustím poznámku, že mám chip tuning již z výroby, motor táhne za všech otáček, žádná hluchá místa, jsem maximálně spokojen.
  13. Ta nejmenovaná firma se jmenuje Camp performance, http://mereni-vykonu.cz/kontakt.html, nechtěl sem nic tajit, ale připadalo mi to jako reklama, nicméně tady je asi na místě, v rámci prohloubení nabídky, vše zveřejnit.
  14. Magnaty hrají všeobecně velmi dobře doma mám sloupy a centrál magnat a nemůžu si to vynachválit. Basák si v domě nemůžu dovolit. Znám ho jen z poslechového studia a nemá to chybu. V této cenové kategorii ( 2 sloupy a centrál ) cca 15.000,-Kč to hraje opravdu dobře a do auta taky uvažuji o wooferu magnat.
×
×
  • Vytvořit nový...