Andrej22 Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Ahojte, Mam jeden problem.Mam favorita 89 rok vyroby. No a problem je ten ze cca nad 2500 otacok mi blbne otackomer, strasne kolise a vobec neukazuje presne otacky.A napriklad ked idem cca 65km/h na trojke tak mi ukazuje ze uz mam maximalne otacky(otackomer je na dosah).Dnes som bol na emisnej a ten pocitac co pripaja na motor,tak tiez cca od 2500 otacok smerom nahor mu tam uz blbosti vyhadzovalo,plyn nebol ani na plno zaslapnuty a mal tam strasne vysoke otacky.Problem s plynovym lankom by nemal byt. Najprv som chcel menit snimac otacok,ale som sa niekde docital ze ten moj favorit snimac otacok este nemal,tak si s tym neviem rady.To sa ani predbiehat poriadne na tom neda ked nemozem ist do poriadnych otacok..Snazil som sa to vysvetlit co najlepsie:).Poradte prosim ak viete. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holengo Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 No ja měl podobný problém,ale r.v.93 karburator a tam jsem vyměnil alternátor a cívku v rozdělovači+přepínač napětí nebo co to je to přesně nevím ale mám namysli tu krabičku za pravým světlem a bylo po problémech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.