Luke288 Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 tak mi přišel dopis od prodejce, že mi za měsíc a kousek propadá STK a že už STK dělaj i oni, tak jestli chci, že mi jí udělaj. tak se na příští tejden objednám a uvidíme jak se poperou s 18kama a fóliema každopádně mě touhle službou příjemně překvapili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 Já na služebáku dělám STK taky přes ofiko servis, jen to stojí trochu více(prohlídka a přípravav před STK, STK atd). Stejně to odvezou na nějakou STK v okolí, jen si za to naúčtují víc. Zase to má člověk ale bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 (editace) tyhle by to měli dělat snad přímo u nich, protože kdyby to někam vozili, tak na to kašlu a udělám si jí sám. na to se ještě poptám Editováno: 8. Listopad 2008, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 Pochybuju, že ofiko servis má licenci STK. Max. mívají jen emise. Zkus se zeptat, možná jsou tak dobří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 a co je třeba speciálního krom emisí? když se ten salon stavěl (Porsche Č, tak jsme jim tam něco na STK vyběhávali. no uvidim, dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 Licenci STK . Možné to je. Uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 tu by mít měli, údajně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 To by neměl být problém, u nás ofiko servis Škoda-Seat-VW a taky mají STK a EMISE a nejmíň už 13 let !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 to víš, my tady na jihu jsme pár let za opicema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 No ale hlavně, že na Tebe (a na svůj další výdělek) mysleli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 mě to přijde jako fajn služba, kdybych na to měl koukat, jakože ze mě budou tahat další prachy, tak bych musel jezdit na koloběžce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 No minimálně to potěší Jen se čtyřletým autem myslím nemusíš před STK dělat žádnou přípravu a v poho projdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 planej poplach, sice jsem se objednal, ale asi se zase zrušim, protože oni emise a nějakou prohlídku sice udělaj, ale pak auto vezou na ofiko stanici STK a že to trvá celý dopoledne. STK na GIII jsem měl sfouknutou za hodinu, takže si to asi zařídim sám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 (editace) cece mozna aspon emise bych tam udelal, preci jen nejak se mi nepaci ze nejakej manik dupne mymu chrochtackovy na krk a podrzi to na omezovaci tak 5 vterin. Pokud se snima (u prodejce) da domluvit, aby to tocili treba jen do 3000 RPM aby neco normalniho namerili urcite bych do toho sel. Editováno: 10. Listopad 2008, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 myslíš, že by mohl mít 4roky starej dýzl problémy s emisema? ještě to promyslim, štve mě trochu ten čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 (editace) no to by nemel mit, ale vis jak se meri emise na naftaku ? Jiný je, oproti benzínovým motorům, také pro mnohé děsivý způsob měření. "Majitele dieselových motorů trochu děsíme, protože tyto motory se měří v přeběhových otáčkách. Několik sekund tedy motor musí pracovat pod plným plynem v nejvyšších možných otáčkách. Tyto otáčky se také porovnávají s tabulkami, zda jsou ve stanovených hodnotách. Současně se měří zplodiny vycházející z motoru a opět se porovnávají s tabulkami. Vliv na kouřivost vznětových motorů má především čistota vzduchového filtru, protože tato jednoduchá součástka může výsledné hodnoty změnit tím, že motor dostává málo vzduchu, ale hodně paliva, a to špatně hoří." Editováno: 10. Listopad 2008, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 A jaky je postup pro mereni emisi u benzinoveho motoru? To tam taky nejaky pako zadupne plyn az do omezovace a drzi to po nejakou dobu v omezovaci? Doufam ze ne, bo s takovou bych toho manika vytahl za usi z auta a pekne mu nakopal koule... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 www.google.com jinak tezko nekoho nakopnes do kouli, ve vetsine pripadu te u toho nenechaji vubec byt asi prave kvuli temhle praktikam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Ol@f proč nenechají?Na o být přítomen u měření máš právo ze zákona. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 nevim ja by zatim je jednou s bejvalou fabkou a borec me rozolutne vykazal ven, nijak jsem to neresil. U technicke jsem si dokonce popojizdel s autem sam. Mam jasno na myho naftacka bude ME u prodejce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasM Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Já byl s tou svou OII někdy v dubnu, technik akorát brblal ohledně rozměru ráfků. Měl jsem tam zimáky na ráfcích ze Superba. Ale jinak to prošlo. Teď už mám plecháče nové a za dva roky půjdu zase přímo na STK. Podle mě je to časová i finanční úspora u těchto aut. Dokonce se starou Feldou jsem byl několikrát na STK naslepo a měl jsem jen jednou drobný problém s nefunfkčím náklonem světel - u Feldy naprostá klasika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Tak to bych se s nema hadal ze u toho nemuzu byt, kurna bych mu ty koule asi nakopal driv nez by vubec auto slo na mereni emisi... I v mem servisu si auto parkuju na dilnu ja osobne, popripade tedka co byla ta zimni prohlidka tak jsem si s tim jel na zkusebni valce. Auto, kolo a ženská se NEPUČUJE !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 jo do dilny mu zajedes, nevim treba to byla praxe jen tam kde jsem byl, nebo technik mel zrovna po tahu a potreboval si grcnout a nechtel predemnou co ja vim. U benzinu me to netankovalo, naftacka si pohlidam ale rozhodne nikomu nebudu kopat do kouli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 marios: voe co bys mu chtěl nakopávat? měření má nějakej postup a pokud se měří pod plným plynem, tak s tim, pokud tam nemáš známýho, nic neuděláš. ten motor to musí vydržet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Panove jsou u tech naftaku celkem ohleduplni vetsinou se zeptaji kdy to auto ma delany rozvody aby predesli asi uplne nejhorsimu scenari. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.