Publikováno Listopad 8, 200816 r tak mi přišel dopis od prodejce, že mi za měsíc a kousek propadá STK a že už STK dělaj i oni, tak jestli chci, že mi jí udělaj. tak se na příští tejden objednám a uvidíme jak se poperou s 18kama a fóliema každopádně mě touhle službou příjemně překvapili...
Listopad 8, 200816 r Já na služebáku dělám STK taky přes ofiko servis, jen to stojí trochu více(prohlídka a přípravav před STK, STK atd). Stejně to odvezou na nějakou STK v okolí, jen si za to naúčtují víc. Zase to má člověk ale bez problémů.
Listopad 8, 200816 r Autor tyhle by to měli dělat snad přímo u nich, protože kdyby to někam vozili, tak na to kašlu a udělám si jí sám. na to se ještě poptám Upraveno Listopad 8, 200816 r od Luke288
Listopad 8, 200816 r Pochybuju, že ofiko servis má licenci STK. Max. mívají jen emise. Zkus se zeptat, možná jsou tak dobří
Listopad 8, 200816 r Autor a co je třeba speciálního krom emisí? když se ten salon stavěl (Porsche Č, tak jsme jim tam něco na STK vyběhávali. no uvidim, dám vědět
Listopad 8, 200816 r To by neměl být problém, u nás ofiko servis Škoda-Seat-VW a taky mají STK a EMISE a nejmíň už 13 let !!
Listopad 8, 200816 r Autor mě to přijde jako fajn služba, kdybych na to měl koukat, jakože ze mě budou tahat další prachy, tak bych musel jezdit na koloběžce
Listopad 10, 200816 r No minimálně to potěší Jen se čtyřletým autem myslím nemusíš před STK dělat žádnou přípravu a v poho projdeš.
Listopad 10, 200816 r Autor planej poplach, sice jsem se objednal, ale asi se zase zrušim, protože oni emise a nějakou prohlídku sice udělaj, ale pak auto vezou na ofiko stanici STK a že to trvá celý dopoledne. STK na GIII jsem měl sfouknutou za hodinu, takže si to asi zařídim sám...
Listopad 10, 200816 r cece mozna aspon emise bych tam udelal, preci jen nejak se mi nepaci ze nejakej manik dupne mymu chrochtackovy na krk a podrzi to na omezovaci tak 5 vterin. Pokud se snima (u prodejce) da domluvit, aby to tocili treba jen do 3000 RPM aby neco normalniho namerili urcite bych do toho sel. Upraveno Listopad 10, 200816 r od Ol@f
Listopad 10, 200816 r Autor myslíš, že by mohl mít 4roky starej dýzl problémy s emisema? ještě to promyslim, štve mě trochu ten čas
Listopad 10, 200816 r no to by nemel mit, ale vis jak se meri emise na naftaku ? Jiný je, oproti benzínovým motorům, také pro mnohé děsivý způsob měření. "Majitele dieselových motorů trochu děsíme, protože tyto motory se měří v přeběhových otáčkách. Několik sekund tedy motor musí pracovat pod plným plynem v nejvyšších možných otáčkách. Tyto otáčky se také porovnávají s tabulkami, zda jsou ve stanovených hodnotách. Současně se měří zplodiny vycházející z motoru a opět se porovnávají s tabulkami. Vliv na kouřivost vznětových motorů má především čistota vzduchového filtru, protože tato jednoduchá součástka může výsledné hodnoty změnit tím, že motor dostává málo vzduchu, ale hodně paliva, a to špatně hoří." Upraveno Listopad 10, 200816 r od Ol@f
Listopad 10, 200816 r A jaky je postup pro mereni emisi u benzinoveho motoru? To tam taky nejaky pako zadupne plyn az do omezovace a drzi to po nejakou dobu v omezovaci? Doufam ze ne, bo s takovou bych toho manika vytahl za usi z auta a pekne mu nakopal koule...
Listopad 10, 200816 r www.google.com jinak tezko nekoho nakopnes do kouli, ve vetsine pripadu te u toho nenechaji vubec byt asi prave kvuli temhle praktikam.
Listopad 10, 200816 r nevim ja by zatim je jednou s bejvalou fabkou a borec me rozolutne vykazal ven, nijak jsem to neresil. U technicke jsem si dokonce popojizdel s autem sam. Mam jasno na myho naftacka bude ME u prodejce.
Listopad 10, 200816 r Já byl s tou svou OII někdy v dubnu, technik akorát brblal ohledně rozměru ráfků. Měl jsem tam zimáky na ráfcích ze Superba. Ale jinak to prošlo. Teď už mám plecháče nové a za dva roky půjdu zase přímo na STK. Podle mě je to časová i finanční úspora u těchto aut. Dokonce se starou Feldou jsem byl několikrát na STK naslepo a měl jsem jen jednou drobný problém s nefunfkčím náklonem světel - u Feldy naprostá klasika
Listopad 11, 200816 r Tak to bych se s nema hadal ze u toho nemuzu byt, kurna bych mu ty koule asi nakopal driv nez by vubec auto slo na mereni emisi... I v mem servisu si auto parkuju na dilnu ja osobne, popripade tedka co byla ta zimni prohlidka tak jsem si s tim jel na zkusebni valce. Auto, kolo a ženská se NEPUČUJE !!!
Listopad 11, 200816 r jo do dilny mu zajedes, nevim treba to byla praxe jen tam kde jsem byl, nebo technik mel zrovna po tahu a potreboval si grcnout a nechtel predemnou co ja vim. U benzinu me to netankovalo, naftacka si pohlidam ale rozhodne nikomu nebudu kopat do kouli.
Listopad 11, 200816 r Autor marios: voe co bys mu chtěl nakopávat? měření má nějakej postup a pokud se měří pod plným plynem, tak s tim, pokud tam nemáš známýho, nic neuděláš. ten motor to musí vydržet
Listopad 11, 200816 r Panove jsou u tech naftaku celkem ohleduplni vetsinou se zeptaji kdy to auto ma delany rozvody aby predesli asi uplne nejhorsimu scenari.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.