Publikováno Listopad 8, 200816 r Hojte, máte někdo nějaké fígle jak namontovat zadní křídlo rs? Děkuji.
Listopad 9, 200816 r Uděláš si čtyři červíky se špičkou, našroubuješ do křídla a s pomocníkem dáte křídlo nad dveře do míst kam ho chceš a potom těma špičatejma šroubkama otuknete důlky do dveří, vyvrtáš o něco větším vrtákem, zatřeš barvou a našroubuješ. Někdo to jen lepí, ale toho bych se osobně bál.
Listopad 9, 200816 r Autor Ne, taky to nechci jen lepit,jsou tam díry, tak proč tam nedát šroubky. Zatím díky stíhačko.
Listopad 9, 200816 r Autor Moc dík, email: choseph@email.cz Upraveno Listopad 10, 200816 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Listopad 10, 200816 r Nezapoměň, že pokud budeš to křídlo šroubovat, tak spoj mezi křídlem a kapotou musíš kolem dokola zatmelit! Jinak do spáry zateče a koroze 5 dv. je na světě. Já bych se klaněl jen k lepení. Pokud se křidýlko nalepí K purem, nikdo ho už nikdy nesundá.
Listopad 10, 200816 r poprosim vas, ak mate moznost zaveste tento manual na tuto stranku do sekcie navody nech sluzi vsetkym http://leteckaposta.cz/712327089
Listopad 23, 200816 r Zdravim Vás kucí,tak si to tu tak čtu,RS křídlo jsem si taky koupil a teď stále špekuluji co je lepší zda vrtat či lepit,myslím si,že když to bude vrtaný a zlodějíčkovi se zachce mého Křidílka,tak když ho neutrhne,tak ho stejně znehodnotí a já budu nucen stejně koupit nové,takže stohoto hlediska je to asi jedno jestli lepit nebo vrtat.Co vy na to??Jo a ještě ohledně lakování,myslíte,že stím mám jít do značkového servisu??Já kvůli kvalitě nástřiku.Díkes za názory
Listopad 23, 200816 r Osobně bych jen lepil, nevidím důvod šroubů. Co se týká laku, pokud máš člověka a nebo víš o lidech, kteří dělají dobrou práci, tak proč do autorizáku, číslo barvy určitě víš, tak čeho se bát?
Listopad 24, 200816 r Hm, taky se spíše asi přikláním k lepení, no a co se týče toho laku tak právě žádný šikovný ruce v Praze neznám,tak to svěřím nejspíše autorizáku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.