Liapor Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Ahoj,dneska když jsem odvodňoval na svém SDI filtr všiml jsem si stočeného a nezapojeného konektoru.Jedná se o pravou přední stranu a tak jsem obhlédl co že to nemám zapojené a popravdě jsem nepřišel na to kam s ním... Jen pro úplnost dodávam že jsou zapojeny: P světlo,boční blinkr,mlhovka,nádržka na chlad. kapalinu,kontrolka dobíjení,ventilátor chladiče Ten konektor na první pohled vypadá že už nějaký měsíc (rok) zapojený není a vychází ze svazku odkud vedou kabely ke světlu a k mlhovce.Nevěděl by někdo k čemu je?? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Podla dlžky by som to tipoval na spínač v zámku kapoty, kukni či tam nemáš volný konektor. Auto bolo nebúrané? EDIT : tak podľa schémy alarmu sa farby zhodujú tak to bude ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liapor Vloženo 9. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Dík za tip...v úterý na to mrknu...zámek kapoty by mne tedy nenapad!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 A co mlhovka? To by taky slo, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 kmlovky nemali hnedý konektor, podla farby káblov je to spínač zámku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Nevidel jsem poradne ten druhy obrazek, ze je hnedy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Podobný konektor se řešil také tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=31914 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.