skoda octavia Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Zdravim Vas mam skodu octavia 1,4 MPI a pokial mam studeny motor tak mi otacky stale kolisu, mal som to aj na diagnostike ale na nic sa neprislo.Pri rozbiehani musim viac pridat inac mi to zacne cukat. Prosim poradte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Daj si vycistit skrtiacu klapku ..... vo vacsine pripadov to pomoze. Ja som ju cistil 2x v roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skoda octavia Vloženo 10. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Daj si vycistit skrtiacu klapku ..... vo vacsine pripadov to pomoze. Ja som ju cistil 2x v roku dik, skusim a dam vediet ci to pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
negat Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Zdravim Vas mam skodu octavia 1,4 MPI a pokial mam studeny motor tak mi otacky stale kolisu, mal som to aj na diagnostike ale na nic sa neprislo.Pri rozbiehani musim viac pridat inac mi to zacne cukat. Prosim poradte. Já měl kdysi podobný problém na fabii, motor kolísal sice náhodně ať byl motor studený nebo teplý, ale až v třetím servisu po dvoudením maratonu zjistily, že bylo vadné palivové čerpadlo, dávalo malý tlak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.