Listopad 13, 200816 r he, ten me v lete zmeril :-( zatim me nic neprislo nicmene musim potvrdit ze me opravdu vytocil protoze je kousicek pred ceduli na hodne prehledne silnici
Listopad 13, 200816 r Ještě se neraduj, šéfa tam taky změřily (v půlce května) a přišlo mu to začátkem září. Docela solidní fotky, ale auto je kluka, tak jsme jen sepsali za něj dopis (na základě paragrafu bla, bla, bla..) a dál nic. Osobně jsem ho zkoušel někdy v dubnu (asi 90km/h, stínítko, brejle sedačka nahoře....) a zatím nic nepřišlo
Listopad 17, 200816 r při cestě do chorvatska mě taky blejsknul a já se jako kretén koukal co tam je. zatím nic (vyfocenou v srpnu) dobře mu tak - stejně to je dobrá levárna jak majitel rejžuje
Listopad 17, 200816 r myslim si, ze ty radary svuj efekt maji, ale priklanim se vice k tomu, ze majitele na tom rejzuji, pichnout radar na zacatku dediny kvuli trem barakom a v polovine dediny je skola, kde neni ani prechod my prijde trochu na hlavu postavene.
Listopad 19, 200816 r Taky mě vyfotil na cestě do Chorvatska a dokonce dvakrát, na začatku i konci vesnice. No konci jsem měl už docela dost přes kilo ale bylo to ve dvě ráno. Zatím nic nepřišlo a držím jim palce aby ani nic neposílali
Prosinec 29, 200816 r Mě nezměřil pevný, ale přesně 1.8.2008 když jsem se vracel z dovolené, tak tam byli měšťáci a zrovna plnili kasu. Byli neúprosní. 82km/h v obci, 3 body víte kde a 2500 kč taktéž tam. Jel jsem od Znojma a před M. Budějovicema je obec s rovinkou a tam mě čapli. Prý tam stojí často. Asi je ten den šerif pochválil. Bylo nás tam na polňačce odkloněno hooodně moooooooooc. Ať se Budějovičákům žije líp.
Leden 1, 200916 r Jj nechvalne znama mitnice soukrome komercni firmy CzechRadar 50-65% pokut jde do jejich kapes, podle smlouvy daneho mesta za "pronajem" ....instalaci si plati mesto samo....firma je pod zastitou "bezpecnamesta.cz" ma obrat v milionech....ani osoba blizka vas nemusi zachranit radi zvou i na urady .... obsilky jsou tak kolem 3mesicu.... Upraveno Leden 1, 200916 r od JasteR
Leden 1, 200916 r Po republice uz je takovych mitnic kolem 20, meri pomoci indukcnich smycek ve vozovce, vzdy v jednom smeru, nepomuze anitiradar leda zadane body v navi... Upraveno Leden 1, 200916 r od JasteR
Leden 1, 200916 r Ale vod dneška maj utrum, Mor. budějkách žádná značka (ale vona vlastně ani neexistuje!!!), tak chvílku bude klid.
Leden 1, 200916 r No u nas jsou ted uz 3takovy a od podzima jsou oznaceny ceduli mereni, pry aby dali sanci slusnym ridicum, najednou to jde... akorat ty cedule nejsou moc videt..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.