Martan Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 http://www.autorevue.cz/Bleskovky/Nespokoj...14/default.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 he, ten me v lete zmeril :-( zatim me nic neprislo nicmene musim potvrdit ze me opravdu vytocil protoze je kousicek pred ceduli na hodne prehledne silnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Ještě se neraduj, šéfa tam taky změřily (v půlce května) a přišlo mu to začátkem září. Docela solidní fotky, ale auto je kluka, tak jsme jen sepsali za něj dopis (na základě paragrafu bla, bla, bla..) a dál nic. Osobně jsem ho zkoušel někdy v dubnu (asi 90km/h, stínítko, brejle sedačka nahoře....) a zatím nic nepřišlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 při cestě do chorvatska mě taky blejsknul a já se jako kretén koukal co tam je. zatím nic (vyfocenou v srpnu) dobře mu tak - stejně to je dobrá levárna jak majitel rejžuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 myslim si, ze ty radary svuj efekt maji, ale priklanim se vice k tomu, ze majitele na tom rejzuji, pichnout radar na zacatku dediny kvuli trem barakom a v polovine dediny je skola, kde neni ani prechod my prijde trochu na hlavu postavene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Vlasta Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Taky mě vyfotil na cestě do Chorvatska a dokonce dvakrát, na začatku i konci vesnice. No konci jsem měl už docela dost přes kilo ale bylo to ve dvě ráno. Zatím nic nepřišlo a držím jim palce aby ani nic neposílali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buff Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Mě nezměřil pevný, ale přesně 1.8.2008 když jsem se vracel z dovolené, tak tam byli měšťáci a zrovna plnili kasu. Byli neúprosní. 82km/h v obci, 3 body víte kde a 2500 kč taktéž tam. Jel jsem od Znojma a před M. Budějovicema je obec s rovinkou a tam mě čapli. Prý tam stojí často. Asi je ten den šerif pochválil. Bylo nás tam na polňačce odkloněno hooodně moooooooooc. Ať se Budějovičákům žije líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 (editace) Jj nechvalne znama mitnice soukrome komercni firmy CzechRadar 50-65% pokut jde do jejich kapes, podle smlouvy daneho mesta za "pronajem" ....instalaci si plati mesto samo....firma je pod zastitou "bezpecnamesta.cz" ma obrat v milionech....ani osoba blizka vas nemusi zachranit radi zvou i na urady .... obsilky jsou tak kolem 3mesicu.... Editováno: 1. leden 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 (editace) Po republice uz je takovych mitnic kolem 20, meri pomoci indukcnich smycek ve vozovce, vzdy v jednom smeru, nepomuze anitiradar leda zadane body v navi... Editováno: 1. leden 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Ale vod dneška maj utrum, Mor. budějkách žádná značka (ale vona vlastně ani neexistuje!!!), tak chvílku bude klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 No u nas jsou ted uz 3takovy a od podzima jsou oznaceny ceduli mereni, pry aby dali sanci slusnym ridicum, najednou to jde... akorat ty cedule nejsou moc videt.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.