Kolafa Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Kratce, kamaradka si koupila O2 s xenonama a za tyden uz ji je ukradli! Ma nove, ale je otazka, jak je zabezpecit. Napadla me jedna myslenka, jak se lepta VIN kod na skla, co objednat sadu i na vyleptani na xenony, nekam decetne dolu, aby to nebylo svetelnym paprsku, lec aby to bylo videt??? Zkusil jste to nekdo? Mate nekdo zkusenost s leptanim tou pastou do polycarbonatu? Teoreticky by mohli mit kecy fizlove, ale at se radsi staraj, aby se nekradlo! Diky za nazory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 To mi pripomina casy, ked sme vypalovali do plastovych krytov zrkadiel SPZku, aby ich nekradli. Ale co som videl, tak aj poskodene sa kradnu / predavaju, vyhlasi predavajuci, ze je to na nahradne diely a zi je z buracky a preto ma rozbite sklo a olamane uchyty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Myslim ze to tu nekdo z fora na xenony uz leptal.Mam takovej dojem,ze to byl BadyS. Jinak cca pred rokem a pul jsme kupovali do rodiny formana kvuli stavbe baraku,kterej ma VIN na sklech vyleptanej a ma vyleptany prave i ty svetla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Jenže forman má sklo, ne plast. Já bych se osobně podíval po zabezpečení kapoty od defendu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Jenže forman má sklo, ne plast.Já bych se osobně podíval po zabezpečení kapoty od defendu. jojo,to samozrejme vim,psal jsem to jen pro zajimavost.Badys to ma myslim vyleptany na miste,ktere je pod kapotou a zvenci neni videt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 To taky asi není ideál, prt. by to zloděje mělo odradit už zvenku, pak je max vzteky zahodí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 zkusil bych vyměnit šrouby,pokud je tam torx,dal bych křížák nebo na klíček,pochybuju že by měl s sebou sadu,jde na jisto,no a určo nějaký zabezpečení kapoty atd,něco se dá vymyslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 když ty světla budou chtít, tak si je vezmou, nic nenaděláš, jedinně garáž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 dělal jsem to já.Mikropájkou jsem nahoře udělal VIN.Jinak stačí udělat jedno malé opatření aby se nedostali pod kapotu.Je to jednoduché a účinné.kdo na to příjde????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Přesune se bovden s lankem od táhla víc dolů, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Ne.Když otevřete kapotu tak na čele přední stěny je díra-Je dostupná právě i přez čelní masku.strčí tam drát s zatáhnou za bovden a je to.Stačí to zavařit.Jení to z mé hlavy,ale myslím,že někdo z fóra mi to říkal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matěj2 Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 SUUHLAS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Díra tam je, ale není náhodou na sání vzduchu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolafa Vloženo 18. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Tak vazeni vyzkouseno!! Zakoupena sada 10 samolepek na 8 skel a 2 svetla. Na skla se to nechalo cca 15-20 min., vyborne citelne, na tech svetlech jsem to nechal pusobit hodinu a po ocisteni ani prd, svetla jak novy!! (teda ony novy jsou)!!! Takze opravdu leda pajkou, nebo nejakou jinou kyselinou, ale to se zase bojim, aby je to nenarusilo moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 26. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2011 Ne.Když otevřete kapotu tak na čele přední stěny je díra-Je dostupná právě i přez čelní masku.strčí tam drát s zatáhnou za bovden a je to.Stačí to zavařit. Mohl bych pro jistotu poprosit o fotku té správné díry? Moc dík :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.