Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Kratce, kamaradka si koupila O2 s xenonama a za tyden uz ji je ukradli! Ma nove, ale je otazka, jak je zabezpecit. Napadla me jedna myslenka, jak se lepta VIN kod na skla, co objednat sadu i na vyleptani na xenony, nekam decetne dolu, aby to nebylo svetelnym paprsku, lec aby to bylo videt??? Zkusil jste to nekdo? Mate nekdo zkusenost s leptanim tou pastou do polycarbonatu? Teoreticky by mohli mit kecy fizlove, ale at se radsi staraj, aby se nekradlo! Diky za nazory

Vloženo

To mi pripomina casy, ked sme vypalovali do plastovych krytov zrkadiel SPZku, aby ich nekradli.

Ale co som videl, tak aj poskodene sa kradnu / predavaju, vyhlasi predavajuci, ze je to na nahradne diely a zi je z buracky a preto ma rozbite sklo a olamane uchyty. :aggressive:

Vloženo

Myslim ze to tu nekdo z fora na xenony uz leptal.Mam takovej dojem,ze to byl BadyS.

Jinak cca pred rokem a pul jsme kupovali do rodiny formana kvuli stavbe baraku,kterej ma VIN na sklech vyleptanej a ma vyleptany prave i ty svetla

Vloženo
Jenže forman má sklo, ne plast.

Já bych se osobně podíval po zabezpečení kapoty od defendu.

jojo,to samozrejme vim,psal jsem to jen pro zajimavost.Badys to ma myslim vyleptany na miste,ktere je pod kapotou a zvenci neni videt

Vloženo

dělal jsem to já.Mikropájkou jsem nahoře udělal VIN.Jinak stačí udělat jedno malé opatření aby se nedostali pod kapotu.Je to jednoduché a účinné.kdo na to příjde?????

Vloženo

Ne.Když otevřete kapotu tak na čele přední stěny je díra-Je dostupná právě i přez čelní masku.strčí tam drát s zatáhnou za bovden a je to.Stačí to zavařit.Jení to z mé hlavy,ale myslím,že někdo z fóra mi to říkal.

Vloženo

Tak vazeni vyzkouseno!! Zakoupena sada 10 samolepek na 8 skel a 2 svetla. Na skla se to nechalo cca 15-20 min., vyborne citelne, na tech svetlech jsem to nechal pusobit hodinu a po ocisteni ani prd, svetla jak novy!! (teda ony novy jsou)!!! Takze opravdu leda pajkou, nebo nejakou jinou kyselinou, ale to se zase bojim, aby je to nenarusilo moc!

• o 2 roky později...
Vloženo

Ne.Když otevřete kapotu tak na čele přední stěny je díra-Je dostupná právě i přez čelní masku.strčí tam drát s zatáhnou za bovden a je to.Stačí to zavařit.

Mohl bych pro jistotu poprosit o fotku té správné díry?

Moc dík :-)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...