octaviatdi Vloženo 21. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 k čemu poloosy? já se na to taky ptal,ale prej je třeba to vymenit,půjde tam převodovka z 2.0tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 jo takhle, jako v souvislosti s tou výměnou převodovky. a to se musí měnit i poloosy? jsem nevěděl. ono máš 2.0TDI a 2.0TDI. některý jsou dobrý, některý špatný. osobně bych v nachipovaným 1.9TDI PD taky nehledal spolehlivost jako v sérii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviatdi Vloženo 21. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 jo takhle, jako v souvislosti s tou výměnou převodovky. a to se musí měnit i poloosy? jsem nevěděl. ono máš 2.0TDI a 2.0TDI. některý jsou dobrý, některý špatný. osobně bych v nachipovaným 1.9TDI PD taky nehledal spolehlivost jako v sérii Máš pravdu,znal jsem asi před 2lety co měl tatův známí 2.0TDi a bez problému,záleží na jaký kus narazíš,někdo má určo 1.9TDi a má stím zas ejiné problémy,já musím říct,že jsem měl ten čip a 350nm a spojka to vydržela a měl jsem to rok.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 jasný. je ale pravda, že statisticky to vypadá, že ty dvoulitry PD jsou míň spolehlivý než 1.9ky. zas ta 1.9ka je líná jak prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviatdi Vloženo 21. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 jasný. je ale pravda, že statisticky to vypadá, že ty dvoulitry PD jsou míň spolehlivý než 1.9ky. zas ta 1.9ka je líná jak prase nevím jestli s emi to zdá,já koupil auto po jedné firmě a tajá to líp než tatova 81KW,udělám ho na rozjezd..dává v serii i trochu do sedačky,no a když to bylo načipované to bylo jak urvané ze řetězu,to teprv byla jízda,chtěl bych se projet v 77KW jestli to nemám už nějak upravené..nezdá se mi to že by to odpovídalo 77KW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Pokud muzes mit vse za 9tisic tak to je dobra cena,ale zalezi jak budes moct casto s nekym zavodit...pro nornalni jezdeni si myslim,ze investice je docela zbytecna,ale je to vec nazoru....ja mam rok 2004 jedna z prvnich chip od bitpoweru najeto na chipu 70tisc bez broblemu a da se zavodit i s dvoulitrem,ale jak jsem uz psal pouze do rychlosti 215.......vic uz nemuzu kvuli otackam...ale i tak kolikrat potrebujes jet takovou rychlosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 nemá náhodou na 77kW větší krouťák než 81kW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Ja bych rekl,ze ma 77 vetsi kroutak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviatdi Vloženo 21. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Tak to potom odpovídá,tak to zas čipnu a bude,jinak máte pravdu stím 6kvaltem,kolikrát pojedu 200,že ? Ani na dálnici tolik nejedzím To budou asi vyhozené prachy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 já to taky nakonec zavrhnul zatím mě baví řadit a tu šestku jsem chtěl spíš kvůli snížení hluku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviatdi Vloženo 21. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Jenže já už se vidím (6kvalt) budu mít dodělaný,pak budu chtít komplet RS exteriér,pak RS Interiér - musel bych dát digi klimu (mám Climatic),pak zadní el.okna,maxík,volant, (17" kola Zentich) a už se nedoplatím...nepočítám RS sedačky,otázka jestli se to vyplatí,nebo radči počkat a pak koupít další auto v plné palbě,toužím po Superb II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 (editace) tak to ti můžu říct hned - nevyplatí se to. A předělání klimatizace už je vůbec úlet. Práce na několik hodin jen pro elektrikáře. SII za 650k v dobré výbavě nový od Nexuse. Editováno: 21. Prosinec 2008, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviatdi Vloženo 21. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 tak to ti můžu říct hned - nevyplatí se to.A předělání klimatizace už je vůbec úlet. Práce na několik hodin jen pro elektrikáře. SII za 650k v dobré výbavě nový od Nexuse. To si myslím,že bude rozumější,nebudu to toho vrážet prachy,až to budu prodávat,nikdo to neocení ! Takže počkám a uvidím jak to bude dál s financema Sice bylo by to hezký mít takový RSko,ale to by vyšlo sakra draho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 ehm, já měl taky na začátku eleganci v základu, dostrkalo se do toho spousta věcí, že kdyby se to sečetlo, tak jsem moh mít tenkrát rovnou supa. nj, člověk se učí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviatdi Vloženo 21. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 ehm, já měl taky na začátku eleganci v základu, dostrkalo se do toho spousta věcí, že kdyby se to sečetlo, tak jsem moh mít tenkrát rovnou supa. nj, člověk se učí... Jenže zase,ono to neni jen tak,já mám vůz na splátky a nevyplatí s emi to ted prodat,chtěl bych supa až tak za 2 roky,to bude super cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Některé věci se vyplatí dodělat, ale většinu ne. Třeba tempomat jendoznačně. Možná ještě parkovací čidla, navi nebo rádio a pár dalších drobností. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 myslel jsem to jinak, jako že je lepší koupit rovnou auto vybavený tak, abych do něj nemusel v průběhu dalších let nic dodělávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Asi jo. Jde se na to dívat ještě z jiného úhlu. Pro mě je třeba auto takový koníček a baví mě na něm něco řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviatdi Vloženo 21. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Některé věci se vyplatí dodělat, ale většinu ne.Třeba tempomat jendoznačně. Možná ještě parkovací čidla, navi nebo rádio a pár dalších drobností. Pravda,já když jsem to před rokem kupoval,byli tam 3 octi 1.9TDi Ambiente a žádně jiné a měl jsem to 800KM tam i zpět a nechtělo se mi jet s prázdou a cená byla slušná,byla tam bílá barva a tá s emi moc libyla,tak jsem ji vzal hned,kdyby tam byla jiná a měla 2.0TDi,tak nebudu rešit poruchovost a byla by v Eleganci,na 100% ji vemu,protože by mě to lákalo jak svina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviatdi Vloženo 21. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Asi jo.Jde se na to dívat ještě z jiného úhlu. Pro mě je třeba auto takový koníček a baví mě na něm něco řešit. Pokud rád doděláváš,tak to je o nečem jiném Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Pravda,já když jsem to před rokem kupoval,byli tam 3 octi 1.9TDi Ambiente a žádně jiné a měl jsem to 800KM tam i zpět a nechtělo se mi jet s prázdou a cená byla slušná,byla tam bílá barva a tá s emi moc libyla,tak jsem ji vzal hned,kdyby tam byla jiná a měla 2.0TDi,tak nebudu rešit poruchovost a byla by v Eleganci,na 100% ji vemu,protože by mě to lákalo jak svina Každý koupí auto v té chvíli podle možností. Pak se možnosti změní a člověk začne litovat a říkat si co mohl udělat jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviatdi Vloženo 21. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Každý koupí auto v té chvíli podle možností. Pak se možnosti změní a člověk začne litovat a říkat si co mohl udělat jinak. Souhlasím !! Máš pravdu Začínám vymýšlet,RS styl a takové kraviny,radči na to kašlat,nechám to předělat a pak to někdo čohne ,to už jsem četl,myslím do konce tu,kluk měl 1.9TDi Octvia I Ambinete,nechal to předělat na RS komplet a na druhý den mu ho čohli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Pro mě je třeba auto takový koníček a baví mě na něm něco řešit. to pak jo, já si na autě nic sám co se týče elektroniky nevyměnim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviatdi Vloženo 21. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 to pak jo, já si na autě nic sám co se týče elektroniky nevyměnim Nápodobně,kdybych to uměl,už tám mám snad všecko co je v RSu,protože bych dost ušetřil za práci a na foru se dají koupit díly za přijatelné peníze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 to pak jo, já si na autě nic sám co se týče elektroniky nevyměnim Já právě nemám možnost si to sám nakódovat, ale počítám, že jednou se na to vybavím. Včera jsem si tahal BT HF. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.