martino Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 minule sa mi stalo pri razantnom pohynani sa na jednotke do kopca ze mi zacala blikat kontrolka rucnej brzdy a z budikov zaznel ton ako ked zasvieti oranzova kontolka paliva take to pipnutie. neviete niekto vo co go??? nikdy predtym sa mi to nestalo a uz ani potom. len vtedy asi na tri pokusy stale to iste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 (editace) na brzdovou kapalinu jsi se koukal, zda-li ji tam máš dost? Editováno: 17. Listopad 2008, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 16. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 nepozeral... ale preco sa to objavilo pri tom spominanom pohynani z miesta? ma to nejaku suvislost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 No suvislost je taka, ze snimac nebol ponoreny v kvapaline, ktora sa pri akceleracii preliala na bok nadrzky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 17. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 jop uz mi doslo idem to omrknut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.