rada Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Zdravím všechny, mám problém s motorem. Když motoru zvýším otačky na 3000 (auto stojí), tak po chvilce začne sebou sekat (vynechávat) a klesají otačky až po 15s zdechne. Pokud se otačky drží okolo 2000 nic to nedělá a s autem se da i jet, ale pokud chci akcelerovat, začne vynechávat. Připadá mi to jak kdyby se na chvilku vyplo vstřikování. Vag nic nepíše. Základní věci jsem prošel. Jen jedna věc mi nesedí a to je korekce směsi, tu mám 0.3%. Nevíte někdo v jakém rozmezí by se měla pohybovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zido Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Jestli neodchází palivové čerpadlo,bylo by dobré změřit tlak paliva. Nějaké palivo to dává,ale ve vyšších otáčkách to může být málo. A co palivový filtr,kdy byl měněný naposled....mění se co 60 000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.