frenki111 Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Mám Fabii combi 1.2 HTP 47 kW BME (7/2006) a včera ráno, když jsem startoval, tak jsem zjistil následující závadu: motor po chvilince po nastartování přejde na nepravidelný chod (jakoby na 2 válce) a rozsvítí se žlutá kontrolka kontroly výfukových plynů. Po přidání plynu motor reaguje pomalu - nepravidelný chod zůstává a žlutá kontrolka začne blikat. Zajel jsem zase zpátky do garáže a dneska jsem to šel zkusit a zase stejný výsledek. Prolezl jsem fórum, ale nic podobného jsem nenašel. Má to najeto 28235 km (svíčky při tak málo km???), týden po zimní prohlídce bez žádných závad. VAG nemám, takže asi nezbyde než zajet do servisu. Neporadil by někdo, kde by mohla být závada? Předem díky za Vaše tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Musíš to dať na VAG inak je to len hádanie možností je vela- sviečka, vstrek, kabel atd.Možno ani po vagu nebudeš múdrejší ale určite budeš vedieť aspon ktorý valec blbne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 (editace) Tipoval bych to na zapalovaci moduly. Jaky mají číslo dílu? Já měl ten samej problém. Chtělo by to vypis z paměti.Viděl bys ktery to dělá válec. Mě odešly dva moduly tak jsem dal pro jistotu všechny novy a jeden rezervni mam v rezerve. Na dva valce se totiž jezdit neda a zničiš si kat tim nespálenym palivem. Editováno: 17. Listopad 2008, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 este ti mohly preskocit rozvody, neviem ci uz mas dlhsi napinak alebo cidlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 (editace) tohle se me uz stalo nedavno podruhe a byla to opet "ivka na valci". takze jedes opravdu jen na dva. pocitej cena do cca 1300 za dil plus prace ale oni ti stejne cele napichnou a zkontrolujou svicky a podobne Editováno: 18. Listopad 2008, autor: ReWegar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.