DavidSK Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Nenašiel som tu toho moc op haldexe v O2 s O1 skúsenosti mám, čítal som niekde, že v O2 je haldex novšej generácie, ako je to so servisovaním, výmenou oleja, filtra v haldexe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 v O II. jsou již dvě generace haldexu... 2. a 4. ... rozdíl 2. (tu mám například já) oproti haldexu v O I. je v tom, že je prostě rychlejší... víc bych v tom nehledal... jinak u O II. 2. gen. haldexu se olej mění při 60 tis. km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 24. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 a filter olejovy na haldex to vôbec O2 má ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 v servisu, když jsem se na to ptal říkal že jo tak snad jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 16. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Od kedy sa montuje do O2 Haldex 4. generace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 tuším, že někdy od 22 KT roku 2008 ... ale to bych možná kecal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.