traveller Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 To mi pripomelo toto: http://cz.youtube.com/watch?v=npTRXr4Sgxg&...feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 pánové, ruku na srdce, u nás by bylo rozmlácenejch aut na sračku, myslím, že všichni řidiči to zvládli hodně super, krom toho bílého sedanu, myslím to první videjko, to druhé bez komentáře - to není počasí na ježdění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 tak sa mi zda ze amici jazdia iba na letnych pneu 100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 No tak na ledu jsou ti stejně zimáče na nic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 21. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 tak sa mi zda ze amici jazdia iba na letnych pneu 100 To máš tak - zažil jsem podobnou situaci v jižní části Texasu, kde sněží jednou za 20 let. Přišla fronta a přes noc bylo všude 5 cm čistého ledu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 traveller tak to je uz extrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 jojo...to druhý video je známé a docela hustý...vypadá to že je to z kopečka???,hm.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrej.n1 Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Je to sila tu nepomôžu ani zimne gumy iba ak keby mali kovove hroty pneumatiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 v druhom videu prvy driver ziskal najviac bodov trafil skoro kazdeho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 to prvni tak to mě dost zamrzelo jako, fakt škoda . žadny značeni ? trochu popela na most :-) tu druhé - no comment ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.