andrej84 Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Ahojte. Mam Fabiu 1,2 rok vyroby 2004. Pri zaradeni spiatočky sa mi nie vždy rozsvieti spiatočne svetlo. Chyba nie je v ziarovke. Asi v nejakom spinaci. Poradi mi niekto co urobit? A aky je postup (navod) na svojpomocnu opravu (hlavne aky typ spinaca a kde vobec tento spinac sa nachadza)? Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Mas vadny spinac na prevodovke. HLADAJ. V pravo hore mas kolonku Hledani tam to napis a ono ti to vyhlada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mima Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Ahojte. Mam Fabiu 1,2 rok vyroby 2004. Pri zaradeni spiatočky sa mi nie vždy rozsvieti spiatočne svetlo. Chyba nie je v ziarovke. Asi v nejakom spinaci. Poradi mi niekto co urobit? A aky je postup (navod) na svojpomocnu opravu (hlavne aky typ spinaca a kde vobec tento spinac sa nachadza)? Dikes áno, je na prevodovke, prístupný je spredu spopod nárazníka, ale neviem, či si ho sám vymeníš. Je viacero typov spínačov a tuším nemá klasické tesnenie, ale tmelí sa. Mne to v servise vymenili tuším za 500 Sk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Ten spínač možeš mať kludne ok, inak pohľadaj, myslím že som sem dával fotky nejaké. Ja som mal zlomený káblik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrator Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Ahoj,me se to taky stalo tak jsem koupil spinac,asi za 250,a mel jsem upadly kabel.Ale da se to udelat v poho doma,nic z prevodovky netece,a ani jsem to nicim netmelil,a krasne to tesni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Na závite spínača je tmel už nanesený - netreba nič tmeliť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.