Publikováno Listopad 22, 200816 r Ahojte. Mam Fabiu 1,2 rok vyroby 2004. Pri zaradeni spiatočky sa mi nie vždy rozsvieti spiatočne svetlo. Chyba nie je v ziarovke. Asi v nejakom spinaci. Poradi mi niekto co urobit? A aky je postup (navod) na svojpomocnu opravu (hlavne aky typ spinaca a kde vobec tento spinac sa nachadza)? Dikes
Listopad 22, 200816 r Mas vadny spinac na prevodovke. HLADAJ. V pravo hore mas kolonku Hledani tam to napis a ono ti to vyhlada.
Listopad 22, 200816 r Ahojte. Mam Fabiu 1,2 rok vyroby 2004. Pri zaradeni spiatočky sa mi nie vždy rozsvieti spiatočne svetlo. Chyba nie je v ziarovke. Asi v nejakom spinaci. Poradi mi niekto co urobit? A aky je postup (navod) na svojpomocnu opravu (hlavne aky typ spinaca a kde vobec tento spinac sa nachadza)? Dikes áno, je na prevodovke, prístupný je spredu spopod nárazníka, ale neviem, či si ho sám vymeníš. Je viacero typov spínačov a tuším nemá klasické tesnenie, ale tmelí sa. Mne to v servise vymenili tuším za 500 Sk.
Listopad 22, 200816 r Ten spínač možeš mať kludne ok, inak pohľadaj, myslím že som sem dával fotky nejaké. Ja som mal zlomený káblik
Listopad 23, 200816 r Ahoj,me se to taky stalo tak jsem koupil spinac,asi za 250,a mel jsem upadly kabel.Ale da se to udelat v poho doma,nic z prevodovky netece,a ani jsem to nicim netmelil,a krasne to tesni.
Leden 22Led 22 V 22. 11. 2008 na 21:30, profor napsal: Ten spínač možeš mať kludne ok, inak pohľadaj, myslím že som sem dával fotky nejaké. Ja som mal zlomený kábli
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.