Publikováno Listopad 22, 200816 r Zdravím.. potřeboval bych poradit, koupil jsem Formana rok 94, ale je tam strašně velká vůle v řazení.nikdy nevím jestli tam mám jedničku nebo trojku.Strašně se vyklá do stran. dá se to vůbec ještě spravit? A jestli ano tak na kolik mě to výjde? jestli to má vůbec cenu. díky všem za rady.
Listopad 25, 200816 r Zdravím.. potřeboval bych poradit, koupil jsem Formana rok 94, ale je tam strašně velká vůle v řazení.nikdy nevím jestli tam mám jedničku nebo trojku.Strašně se vyklá do stran. dá se to vůbec ještě spravit? A jestli ano tak na kolik mě to výjde? jestli to má vůbec cenu. díky všem za rady. Čao. No podíval bych se zespodu na kloub co spojuje hřídel z převodovky a táhlo řazení je to spojené takovýma objímkama tvaru "U" s čepem. Tak ten čep...Na fáčku mi to taky dělalo a bylo to tohle..držela jen jedna strana. Upraveno Listopad 25, 200816 r od Bundislav
Prosinec 26, 200816 r Oprava je docela jednoduchá. Tyč řízení je celekm spojena přes 3 čepy. 2 jsou přímo na tyči (plastová učka) a jeden čep to spojuje s převodvkou. Ted už jenom vyměnit, popř. převrtat..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.