Lube Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Zdravím.. potřeboval bych poradit, koupil jsem Formana rok 94, ale je tam strašně velká vůle v řazení.nikdy nevím jestli tam mám jedničku nebo trojku.Strašně se vyklá do stran. dá se to vůbec ještě spravit? A jestli ano tak na kolik mě to výjde? jestli to má vůbec cenu. díky všem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bundislav Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 (editace) Zdravím.. potřeboval bych poradit, koupil jsem Formana rok 94, ale je tam strašně velká vůle v řazení.nikdy nevím jestli tam mám jedničku nebo trojku.Strašně se vyklá do stran. dá se to vůbec ještě spravit? A jestli ano tak na kolik mě to výjde? jestli to má vůbec cenu. díky všem za rady. Čao. No podíval bych se zespodu na kloub co spojuje hřídel z převodovky a táhlo řazení je to spojené takovýma objímkama tvaru "U" s čepem. Tak ten čep...Na fáčku mi to taky dělalo a bylo to tohle..držela jen jedna strana. Editováno: 25. Listopad 2008, autor: Bundislav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
victory Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Oprava je docela jednoduchá. Tyč řízení je celekm spojena přes 3 čepy. 2 jsou přímo na tyči (plastová učka) a jeden čep to spojuje s převodvkou. Ted už jenom vyměnit, popř. převrtat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 30. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
victory Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 No , tak už mě to čeká taky. Za jízdy nepříjemně vibruje řadička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.