dastax Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Jakmile napadl první sníh, tak jsem určitě nebyl jediný, koho napadlo s autem vyrazit ven, jak jste na tom vy? Hažte fota, komentáře, videa, cokoliv vítáno Já s dovolením začnu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 krasa, fakt pekne fota!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 jj,super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 23. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 díky chlapi. A co další, to jste zatím ještě nikde nebyli? Byl bych rád, kdyby tohle téma zůstalo aktivní po celou letošní zimu, takže času dost. Myslím, že to téma bude zachvíli plný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 díky chlapi. A co další, to jste zatím ještě nikde nebyli? Byl bych rád, kdyby tohle téma zůstalo aktivní po celou letošní zimu, takže času dost. Myslím, že to téma bude zachvíli plný Ona včera byla Besídka OC ve Žďáru n.S., tak že se nediv, že tady není mnoho lidu. Já tam byl jen do 20:30 a vracel jsem se zpět do Prahy. Když si představím, co vše se zase vypilo a a kolik km je před ostatními, než se doplazí domů, tak nemůžeš po někom něco chtít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Ty brďo fakt pěkné fotky :palec2: . Můžeš kandidovat na foto roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 23. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Palo: ááá, díky za vysvětlení romatikl: Už soutěžím, ale s jinou fotkou (RSka v hangáru) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 A taky všude není tolik sněhu aby se dalo někam vyjet si pořádně zablbnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Moooc pěkný fotky!!!!! Taky už jsem trochu blbnul,ale to snad každej,jen tak na křižovatkách,když tam nikdo nebyl a na malím parkovišťátku.Foťák sem neměl a ani nebyl kdo by to fotil.Ale budu se snažit něco nafotit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 úklid parkoviště před besídkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Jj čistě to vymetl Vašík byl tam před ostatníma a tak to zametl pořádně ať ostatní můžou pěkně parkovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Jj čistě to vymetl Vašík byl tam před ostatníma a tak to zametl pořádně ať ostatní můžou pěkně parkovat To je zajímavé, když jsem na besídce ptal, kdo ta m s traktůrkem popojížděl, aby to trošku rozjezdil, tak se nehlásil nikdo :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Nemám sic akční fotky, páč nemá kdo stativovat a autospoušť by to asi nevzala, ale aspoň klasiku teda přihodím, když už si s tím dal Dastax tu práci a založil to ...takže první letošní blbnutí (z pátku), za povšimnutí stojí především kolega motorkář ... ...potom něco z dnešní cesty z OC besídky domů (samozřejmě třema oklikama a deseti rádobyzkratkama, abych si to užil). Cestou se asi stokrát změnilo počasí, od neutrální zimy přes vánici jak prase až po krásný slunečný počásko a zejména tam se fotky myslím dařily nejlíp, sluníčko vymalovalo krásný barvičky ... PS: Sry za to stupidní (ne)uspořádání fotek, ale ten systém si dělá co chce, ať tady dávám mezery, entery, nevím co tak vždycky to udělá nějakou bejkárnu, nechápačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 23. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 SKAJA: Kráásný se až divim, že jsi to častokrát projel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 to bylo cestou z Besídky běžný, trocha sněhu - sem pěkně jebal spodkem o hroudy sněhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Dnešní první horská projížďka Vrchol 1.050m.n.m Foťák jsem nechal doma,takže foceno pouze mobilem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 já nikam nejel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 23. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 já nikam nejel... chudák otesánek, není mu zima? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 asi je... ale je to drsňák! jinak ta zasněžená louka mě lákala... ale nebyl čas a navíc ani nikdo, kdo by to odfotil! škoda... snad bude ještě nějaká příležitost... jinak tvoje fotky jsou moc pěkný! jaký máš foťák? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Kemar má hafo parádní prdel...a Otesánek zase peřinu...kdyby se to spojilo...ehm, tak nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 24. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 (editace) Vorlajz: Obyč "starou" zrcadlovku Canon 30D. Spíš dost dělají pocitově ty úpravy v PC, hele jakej byl originál,co vylezl z foťáku. ale nechme řešení mých fotek být, jsou tu i jiní Editováno: 24. Listopad 2008, autor: dastax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marejak Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 (editace) Tak jsem byl o víkendu také na sněhu..Vyfoceno mnou,dodatečně upraveno s pomocí Dastaxe... díky Editováno: 24. Listopad 2008, autor: marejak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Dastax: kde jsi na u nás Jihu jezdil, že tam bylo tolik sněhu? já chtěl o víkendu na dráhu a sníh nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 24. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 (editace) Dastax: kde jsi na u nás Jihu jezdil, že tam bylo tolik sněhu? já chtěl o víkendu na dráhu a sníh nic moc No zrovna v sobotu byly u nás dost sněhový přeháňky. Po silnicích mimo a i ve městě samý led a sníh. Jinak je to v Jindř. Hradci na letišti ale když se podíváš na foto,tak je vidět, že je asfalt, pak led a jen malá vrstva sněhu, tolik ho zase nebylo... Editováno: 24. Listopad 2008, autor: dastax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 já už se lek, že je takový rozdíl sněhu na jihu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.