rampik Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Zdravím. Včera jsem otevřel víko zadního kufru (combi). Normálně se rozsvítilo osvětlení uvnitř, ale už nezhaslo. Ani když jsem vytáhl klíč ze zapalování a zamkl centrál. Musel jsem to odpojit natvrdo, což je nouzové řešení. Nemáte někdo podobnou žkušenost? Není tam někde spínač, který by mohl zlobit .... ? Nemůžu na nic přijít. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 tohle mi dělalo, když byla špatná poloha zámku. jako kdyby ten kufr byl moc vysoko. dělalo mi to po laku 5. dveří. centrál ti kufr normálně zamkne? jak moc musíš bouchnout s kufrem aby si ho zavřel? pošteloval se zámek a je to OK. spínač je právěže u zámku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rampik Vloženo 23. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 S kufrem nemusim mlátit vůbec. Zaklapne se sám v pohodě. Jakým způsobem si pošteloval zámek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Já měl to samé,teda ještě mám(na combi).Vytáhl jsem žárovky.Ale mně to dělá mikrospínač v tom zámku.Nedosedá na něho taková plastová pacička a tím ho nesepne.Rozebrat to jde jednoduše.Je tam docela dobrý přístup.Na aukru prodávají zámek kufru od 150 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rampik Vloženo 23. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 (editace) No mě celkem překvapila ta náhlá změna. Nic jsem s tim nedělal. Normálně vše fungovalo, pak to zvednu a konec. No a taky mě děsí, že to svítí i když vše zamknu. Kdybych si toho nevšiml, tak šla baterka do řiti. Ještě chci počkat až auto po tomhle víkendu rozmrzne, možná to má spojitost. Je to taková prkotina, ale mrzí to. Navíc co mam zkušenost z předchozích škodovek, tam taky elektrika začala zlobit prkotinama a pak už to šlo ráz na ráz. Editováno: 23. Listopad 2008, autor: rampik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 mně to štelovali v servise, když mi ty dveře lakovali podruhý, ale myslim, že když ti dveře jdou dobře zavřít a jestli ti zamyká v poho dákla, tak to tím asi nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dmiklos Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Ahoj všem. Já mám přesně opačný problém - po otevření kufru, se osvětlení nerozsvítí - to nastane až po nějaké době, nebo někdy vůbec, někdy zase ihned bez problémů. Začalo to někdy v době, kdy mi přestalo svítit podsvětlení zapalovače (žárovka nepraskla - nedávno se rozsvítil, ale pak zase nic). Máte někdo zkušenosti s TÍMHLE? A můžou ty dvě osvětlení souviset? Díky za nápady - už sem se s tím smířil, ale štve mě to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 já sem dopad tak že díky tomu že mi kufr svítil pořád, tak mi odešla baterka zatím mám vyndanou žárovku, ale musím to kuchnout... jako bonus mi už asi týden svítí kaslík u spolujezdce, takže tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blackedition Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 problém je v takej plastovej páčke na tom zámku,ktorá tlačí na mikrospínač.Mne ten plast praskol a už to je nefunkčné,takže asi tam by som hľadal príčinu nefunkčnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rampik Vloženo 24. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Už z toho praskání plastových páček a zobáčků začínám být otrávenej. Nejdřív prasklo něco v popelníku = nejde otevírat. Potom praskl jezdec ve stahovačce u okna spolujezdce = nešlo stáhnout = nová stahovačka. Potom prasklo táhlo na sklopení zadních sedaček. Potom prasklo něco v rolovacím deklu na zakrytí zadního kufru. Teď teda něco v tom spínači u pátých dveří. A to jsou všechno věci, který nikdo samostatně neprodá, jen jako komplet.... A to nepočítam opravy a výměny v palivovym systému = lambda, váha, vstřiky.... Asi mam smůlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Mě by zajímalo jestli, se mají po čase světla vypnout, když mám otevřený kufr. Mě svítí furt. Chtěl bych to nechat třeba otevřené aby se auto přez noc vyvětralo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dmiklos Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Jo vypne se to. Tuším, že to píšou i v návodu - je to cca 30 min - mám vyzkoušené, že se po této době vypne osvětlení kufru, ale jesti i kabiny to nevím - na automat to přepínám jen při nočních jízdách - jinak vypínám... Jo, zkuste mi někdo poradit - s mým problémem (konkrétně jde o osvětlení kufru - v horním příspěvku nebylo uvedeno) - určitě tam není nic ulomené, jen si to dělá co chce. K doplnění - při otevření a nerozsvícení nastane to, že to ani nezaznamená, že se dveře otevřely - po opětovném zmáčknutí mikrospínače (u otevřených vrat) zámek fachá a snaží se jakoby otvírat....????? + ta ztráta osvětlení zapalovače (není žárovkou). Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.