ferda25 Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 (editace) ....bylo sehnáno. Aktuální jen servo Editováno: 27. Listopad 2008, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 (editace) ....bylo sehnáno. Aktuální jen servo Editováno: 27. Listopad 2008, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Poláci maj v inzerátu servo kód: 1K1909144J za nějakých 299 zl http://ogloszenia.wp.pl/id_ogl,16937991,ka...ogloszenia.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Už fakt nevím jak to jinak schánět a tak věřím, že se tady najdou lidi, kteří mi můžou pomoc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 A proč zrovna švédsko???.....zkus obvolat vrakoviště tady a musíš to sehnat nový(i starší) a i když to nemá,tak ti to objedná a do týdne to tam máš......viz.ted můj známej...pídil se po DPF do SI 2.0TDI což je taky taková jóbovka.....myslel si že to jinde než ve škodovce za pořádnej ranec nekoupí a nakonec se dohodnul na vrakovišti Vršovice...tam mu řekl že až to bude aktuální,tak má přijet,dá mu zálohu(protože se jedná o díl kterej normálně nebere) a on mu ho do týdne nechá fungl.novej přivést a to za poloviční cenu co to stojí přímo ve škodovce...... Tady je odkaz ,tak to zkus..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Tam jsem volal jako na první místo a nic takového mi nenabídli a to jsem je zkoušel. Je fakt, že po telefonu, ale opravdu jsem už obvolal snad všechny vrakárny v ČR a problém je, že k tomu mému autu fakt moc díly nejsou...možná, že k někomu koho znají budou vstřícnější. Nemohl bys mi s tím pomoc??? Nebo tam mám dojet osobně??? Poraď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 (editace) max bych věřil, že se špatně shání ta RJ motoru, ale ESP je dost běžný a servo maximálně musíš osobně Editováno: 24. Listopad 2008, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Určitě osobně....... Pak zkus ještě tento odkaz a když ani to nepomůže,tak zkus zavolat na vrakoviště Počernice(1km za Glóbusem Černý most,ph9...přesná adresa je Náchodská 73..je to v areálu kde jsou stavebniny,autoservis,lakovna atd.),ty nemaj www,tak tady máš tel.čísla: 602 280 972 nebo 602 391 903(toto vrakoviště vlastněj dva maníci,jeden je vyšší,hubenej a druhej je menší,silnější a takovej tmavší,jakoby polocikánek,tak jdi k tomu vyššímu světlovlasýmu,ten je dobrej-dá se s nim mluvit o ceně a i případně dobře poradí,ten druhej je arogantní machr a dost nasazuje cenu.....mě tam jednou řekl za nějakej díl-už nevim co to konkrétně bylo vyšší cenu než co to stojí ve škodovce,tak na toho bacha s tim jsem tam měl nejednu ostřejší výměnu názorů).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 25. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Tak jsem zkusil po všech neúspěších... 602 280 972 a pán byl ochotný a že se mi ozve jak něco bude vědět...tak hurá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 25. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 (editace) ....bylo sehnáno. Aktuální jen servo Editováno: 27. Listopad 2008, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 25. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 (editace) ....bylo sehnáno. Aktuální jen servo Editováno: 27. Listopad 2008, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 v diskuzi o dovozu auta z Dánska se ozval někdo s OII, kdo je trvale ve Stockholmu. Podle reakcí je to komunikativní člověk, kterej by ti snad mohl nějak pomoct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 25. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Dík za info, zkusím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.