OrOrO Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Začíná advent-vánoce se kvapem blíží,tak se pochlubte kdo co už máte,kdo co plánujete,nebo se prostě podělte o své nápady na dárky a pozornosti pro svoje miláčky( a to nemyslím jenom ty na čtyřech kolech). Taky se podělte s ostatními jak kdo vánoční svátky prožíváte nebo s nějakými netradičními vánočními zvyky,ať je prožijeme všichni v klidu a pohodě. Ahoj Honza Ororo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Ještě nemám nic. A ještě jsem o dárcích ani nepřemýšlel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 25. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Tak pomalu začni čas běží neúprosně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Něco už máme pro rodiče,ale jako vždy vymyslet co manželce,když si to koupí sama nejni to ono a když koupim něco jáá tak mi to omlátí o hlavu.Takže domluva takovej ten hlavní dárek si koupí sama a na mne zbyte nějaká ta maličkost,asi parfém nebo co mi padne do oka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 jezis nestresujte vanoce letos rusim jedinej komu udelam vanoce bude OC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Konečně někdo s rozumem, vánoce neřešíme letos už 3. rokem a ta pohoda Chtěli jsme jet i za teplem někam, kde nezavadíme ani o stromeček, ale radši si ty prachy nechám vzhledem k situaci všude okolo. Chápu ale, že kdo má děti, tak jinak nemůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 jezis nestresujte vanoce letos rusim jedinej komu udelam vanoce bude OC Já ti dám ruším, ti strčím jedli do prdele, dvě žárovky do nosu a budeš běhat po Praze jako nová atrakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 ta romantika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 No a jinak jsem již investoval do letošních dárků cca 12 - 15tis. Vesměs oblečení, jen pro naši nejmenší (neteřinka 2,5roku) ještě nemáme hračky, plyšáky a panenky už máme zakázané, tak vymyslíme něco zábavného pro rodiče, třeba bubny nebo trumpetu a podobně hlučné debiloviny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Tak mámě a ségře koupím asi nějakou kosmetiku nebo parfém něco co se jim hodí. A mladá si dárek vybere sama. Takže pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 já letos jen nějakou malou drobnůstku, ale dosti času do 23. prosince, dřív nic nekupuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIRBE Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Já ti dám ruším, ti strčím jedli do prdele, dvě žárovky do nosu a budeš běhat po Praze jako nová atrakce Kde v Praze prijdu mrknout K topicu: vanocni svatky vyuziju k rekonstrukci bytu a na nejaky darky asi moc casu a penez nezbyde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 no ja myslim ze jediny vanoce byste si meli udelat na eshopu OC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 25. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 No já malýmu koupil toto,takže si zatím do vánoc po večerech užívám sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 26. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Já ti dám ruším, ti strčím jedli do prdele, dvě žárovky do nosu a budeš běhat po Praze jako nová atrakce Palo skvělej nápad všude mají svítícího Santu ale jenom u nás bude svítící a běhající presidento. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 hlavne ze se bavite panacci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 26. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 hlavne ze se bavite panacci No tak se hned nečil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 vianoce su hlavne sviatky pokoja takze pohoda a hlavne ziadny stres Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 a ty vánoce jsou 23. nebo 24.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 25 voe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 tak to se u nás "slavěj" blbě, chjo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Zajimave že každý rok sou ty vánoce 24.12. .. a už tak dlouho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Sorry wolové, ale on má ten kluk černá (čti cosby) pravdu. Koukněte do kalendáře. Otázka od TomašeB zněla: a ty vánoce jsou 23. nebo 24.? A cosby správně odpověděl 25 (tedy mělo tam být i 26, ale to je jedno už), protže 25 je první svátek Vánoční a 26 je druhý svátek Vánoční. 24.12. je "jen" Štědrý den - není tedy označen za svátek vánoční Pro pochopení, křesťané si takto upravili i Mikuláše (6.12.), i když u nás Mikuláš s čertem a spol. také chodí v předvečer, to znamená 5.12. Tak že tak je to i s tím 24.12., kdy na štědrý den (ten název s dárky nemá nic společného) začínáme slavit vánoce, ale je to vlastně jen ukončení půstu a je to spojeno s poslední večeří páně. Tedy snad se nemýlím, jsem nevěřící nebo spíše věřím jen v sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 29. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Sorry wolové, ale on má ten kluk černá (čti cosby) pravdu. Koukněte do kalendáře.Otázka od TomašeB zněla: a ty vánoce jsou 23. nebo 24.? A cosby správně odpověděl 25 (tedy mělo tam být i 26, ale to je jedno už), protže 25 je první svátek Vánoční a 26 je druhý svátek Vánoční. 24.12. je "jen" Štědrý den - není tedy označen za svátek vánoční Pro pochopení, křesťané si takto upravili i Mikuláše (6.12.), i když u nás Mikuláš s čertem a spol. také chodí v předvečer, to znamená 5.12. Tak že tak je to i s tím 24.12., kdy na štědrý den (ten název s dárky nemá nic společného) začínáme slavit vánoce, ale je to vlastně jen ukončení půstu a je to spojeno s poslední večeří páně. Tedy snad se nemýlím, jsem nevěřící nebo spíše věřím jen v sebe. Palo taky nejsem věřící ale na Vánoce se slaví narození ,poslední večeře je spíš jiné období - velikonoce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.