Přejít na obsah

Vánoce 2008

OrOrO

Doporučené příspěvky

Začíná advent-vánoce se kvapem blíží,tak se pochlubte kdo co už máte,kdo co plánujete,nebo se prostě podělte o své nápady na dárky a pozornosti pro svoje miláčky( a to nemyslím jenom ty na čtyřech kolech). Taky se podělte s ostatními jak kdo vánoční svátky prožíváte nebo s nějakými netradičními vánočními zvyky,ať je prožijeme všichni v klidu a pohodě. Ahoj Honza Ororo. kol117

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Něco už máme pro rodiče,ale jako vždy vymyslet co manželce,když si to koupí sama nejni to ono a když koupim něco jáá tak mi to omlátí o hlavu.Takže domluva takovej ten hlavní dárek si koupí sama a na mne zbyte nějaká ta maličkost,asi parfém nebo co mi padne do oka.

Odkaz ke komentáři

Konečně někdo s rozumem, vánoce neřešíme letos už 3. rokem a ta pohoda :) Chtěli jsme jet i za teplem někam, kde nezavadíme ani o stromeček, ale radši si ty prachy nechám vzhledem k situaci všude okolo.

Chápu ale, že kdo má děti, tak jinak nemůže.

Odkaz ke komentáři

No a jinak jsem již investoval do letošních dárků cca 12 - 15tis. Vesměs oblečení, jen pro naši nejmenší (neteřinka 2,5roku) ještě nemáme hračky, plyšáky a panenky už máme zakázané, tak vymyslíme něco zábavného pro rodiče, třeba bubny nebo trumpetu a podobně hlučné debiloviny

Odkaz ke komentáři

Sorry wolové, ale on má ten kluk černá (čti cosby) pravdu. Koukněte do kalendáře.

Otázka od TomašeB zněla: a ty vánoce jsou 23. nebo 24.?

A cosby správně odpověděl 25 (tedy mělo tam být i 26, ale to je jedno už), protže 25 je první svátek Vánoční a 26 je druhý svátek Vánoční.

24.12. je "jen" Štědrý den - není tedy označen za svátek vánoční

Pro pochopení, křesťané si takto upravili i Mikuláše (6.12.), i když u nás Mikuláš s čertem a spol. také chodí v předvečer, to znamená 5.12. Tak že tak je to i s tím 24.12., kdy na štědrý den (ten název s dárky nemá nic společného) začínáme slavit vánoce, ale je to vlastně jen ukončení půstu a je to spojeno s poslední večeří páně. Tedy snad se nemýlím, jsem nevěřící nebo spíše věřím jen v sebe.

Odkaz ke komentáři

Sorry wolové, ale on má ten kluk černá (čti cosby) pravdu. Koukněte do kalendáře.

Otázka od TomašeB zněla: a ty vánoce jsou 23. nebo 24.?

A cosby správně odpověděl 25 (tedy mělo tam být i 26, ale to je jedno už), protže 25 je první svátek Vánoční a 26 je druhý svátek Vánoční.

24.12. je "jen" Štědrý den - není tedy označen za svátek vánoční

Pro pochopení, křesťané si takto upravili i Mikuláše (6.12.), i když u nás Mikuláš s čertem a spol. také chodí v předvečer, to znamená 5.12. Tak že tak je to i s tím 24.12., kdy na štědrý den (ten název s dárky nemá nic společného) začínáme slavit vánoce, ale je to vlastně jen ukončení půstu a je to spojeno s poslední večeří páně. Tedy snad se nemýlím, jsem nevěřící nebo spíše věřím jen v sebe.

Palo taky nejsem věřící ale na Vánoce se slaví narození ,poslední večeře je spíš jiné období - velikonoce

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...