Přejít na obsah

Dotaz na FI- budíky


Milh@us

Doporučené příspěvky

Ahoj kluci, jelikož mi nedopadla koupě nový FII, tak nám v salonu nabídli koupení FI 1.4 ambiente. Paní říkala, že to má palubní počítač, tak se vás chci zeptat, jestli ten displej mezi otáčkoměrem a tachometrem je něco jako maxidot u FII. Sorry za tak debilní dotaz, ale se až do dneška o FI nezajímal, dneska se to změnilo, takže tak asi. Díky za odpovědi

post-21866-1227635800_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar Milhausi,

ty FI budíky co jsou vyfocený v tvým prvním příspěvku jsou zřejmě bez maxáče-teda pokud není úplně vypnutej nebo nejsou klíčky v zapalování :) .PCdlo je,jak tady kluci píšou,v otáčkoměru.Pokud si ho necháš dodělávat,tak můžu Honzu72 s klidným svědomím doporučit,je to virtuóz elektriky ;),mě ho taky dělal.Prohodí ti celý budíky a je to během chvíle hotový.Přečti si v Bazaru-stálejch nabídkách jeho příspěvky,tam se dovíš i cenu.

Tomáš

Editováno: , autor: Tomíno S.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Technikus: no volil bych podle toho, kolik by byl cenovej rozdíl vůči F2.. Pokud zanedbatelný, šel bych do F2.

My F1 kupovali v době, když se začaly výrábět F2. Šel bych tenkrát raději do F2, jenže auto jsme chtěli hned (skladovka, což u F2 byla docela katastrofa-hlavně výbavama tenkrát), tak sme vzali F1 a odjeli i s malinkou slevou.

PS: on ten maxík není inverzní ;) jenom má jiné barvy.. inverzní maxík bys mohl mít i v F1, jenom to tuším vyžaduje trochu hrubších zásahů (o něco větších jak změna podsvícení) ale nejsem si tím jisté.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...