Danko206 Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 myslim ze pokial máš ešte staré svetlá tak nie.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 Ne tak to ne.Namontovat tam jde myslím, ale nesedí jak má.Vypadalo by to asi žalostně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berjir Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Ahoj. Mám O1 po faceliftu a potřeboval bych vyměnit chromovaný rámeček masky, včetně mřížky. Mám jenom jednoduchý dotaz - bude mi do faceliftované masky pasovat rámeček a mřížka z nefaceliftované? Díky za odpověď! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.