knourek Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Zdar chlapi nevíte někdo kde bych sehnal žarovyčku na osvětlení popelníku asi praskla zničeho nic zhasla A nemůže v tom byt třeba pojistka?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Mají ji v každé Škodovce.. cena cca 170 Kč, neprodají jenom žárovečku, ale celou patici, ve které je zasazená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Nekupuj celú paticu. Patica sa da rozobrat a žiarovka vybrat. Kup iba žiarovku za 9 korun a dáš ju do patice. Alebo si do patice daj bielu LED s odporom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glow3 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Kamarat kupil jednu vysokosvietivu bielu ledku a odpor vyzera to takto: stalo ho to okolo 10SK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Tak tak, za pár korún a LEDka vydrží dlhšie ako žiarovka Farbu ledky podla pola toho aké máš ostatné podsvietenie, ja som dal modrú Len tú ledku mal zohnút o 90° aby svietila do popolníka takto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 tak to je super, že se to dá rozebrat. koukal jsem na to a ta vrchní část půjde vytáhnout, nebo jak se to rezebere?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Ano ide to rozobrat. Valcová čast ide vytiahnut z hranatej časti. Je tam taká mrnavá západka, tak treba tomu pomoct a zabrat tenkým šrobovákom alebo niečim podobným tenkým cez otvor (ako je na fotke) a valec vytiahnut. Celé aj s kontaktami sa to dá rozobrat a dat tam novú žiarovku, alebo ledku Ale LEDka s odporom je podla mna rozumnejšia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 díky, ledku mám doma, kterou jsem tam chtěl dát, jen mi šlo vyndat tu původní a rozebrat nikoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfig Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Super, taky me to ceka, jdu do LED, ale.. muzete mi poradit, jak vyndat ten popelnik, abych se k tomu dostal? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 (editace) Ked chceš iba ten držiak vybrat, nemusíš byberat popolník. Vycvakni rámeček okolo radičky vytiahni ho aj s vakom až nad hlavicu radičky, páku daj do plohy "4" a ked sa zohneš k páke, tak ten držiak žiarovky vidíš a možeš ho vycvaknút z tých paciek. Vytiahneš z neho konektor s káblikmi a máš to vonku bez demontáže popolníku Inak ten popolník tam drží na 4-och šrobikoch Teda tak je to u Octavie. Fabia neviem ako to má, ale bude to niečo podobné. Editováno: 11. leden 2009, autor: BEDUIN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfig Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Super.. diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 u Fábie vyndáš vnitřek popelníku, je tam jen nacvaknutý a pod ním jsou 2 torxy, ty odšroubuješ a vyndáš popelník a tam už uvidíš kabely a žárovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.