peetr Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Před x lety jsem koupil v Kaufu akční sadu dvou H7. Jedna už dosloužila a poslední jsem instaloval před 14dny. Pravej (zase!!!) světlomet a svítí nahoru jak dálkový. Chci ji dojezdit, tak jsem to sešteloval dolů, jenže tímpádem jde pravý dálkový dozemě. Nejdou nějak dálkový a potkávací seřídit odděleně? Nebo co stím? Za kolik kupujete obyč H7ky? Vyhodit ji nechci. Dálkový vůbec nepoužívám, takže tam bude minimálně do technické. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 jako sorry, ale je ti luto dat na novu ziarovku nejakych "par desitek korun"? (u nas kupis za 70sk kus) a radsej vymen hned obidve naraz a nebudes mat problem, ze jedno svieti inak ako druhe, tu co svieti si nechaj ako nahradnu v krabicke v pripade nudze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Já na dřívější FI kupoval H7 v AutoDont za cca 80kč.....to je skoro zadara.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.