Duben 15, 200916 r Měl bych na vás prosbu. kdo používáte notebooky ideálně asi 15" jak to máte s rozlišením? na výběr bych měl 1280x800 nebo 1680x1050 u 15,4" displeje. standartně používám externí monitor 19" s rozlišením 1280x1024 co jsem okoukal na NB bě rozlišení tak to 1680x1050 mi přijde trocho hůř čitelný. Co používáte, případně co by jste vybrali?
Duben 15, 200916 r Mám 1680 na 1050 a líbí se mi, že tam hodím věci vedle sebe. S čitelností problém nemám, ale taky si nikdy nedávám třeba forum přes celou obrazovku, max. 2/3.
Duben 15, 200916 r Souhlas s Michalem.Acer nebrat.Taky mám HP a spokojenost.Kdybych neřešil peníze tak jdu do IBM Lenovo a stím tablem jak se na to dá psát když se otočí LCD. neboli tablet.
Duben 16, 200916 r vybírám mezi Fujitsu siemens, dell, lenovo. ideálně asi 15,4" možná 14" ale včem hodně tápu je rozlišení displeje. jakmile zvolím, s rozlišením u lcd už nehnu
Červen 14, 200916 r nechci zakladat nove tema a proto se nezlobte ze pisi sem v tydnu jsem poridil notebook HP a rad bych radu jak s baterkou.... ....je lepsi kdyz jsem u zasuvky jet na sit porad nebo nabit pak odpojit a pak zase pripojit a porad to takto opakovat? diky za radu
Červen 14, 200916 r Uz jsem to tady nekde psal, ta baterka by se mela tak 2x uplne vybit a znova nabit, pak bude v pohode. Ale pokud jsi u zasuvky a nepotrebujes nutne baterku, tak ji pred zapnutim vyndej, pocitac normalne pichni do site a zapni. Je dobry ale minimalne 1x za tyden nebo 10 dni tu baterku vybit a nabit, pak ti vydrzi ok treba 2-3 roky pokud nekam pujdes, jen do pocitace fouknes baterku nabitou a muzes mazat. Ja to takhle delal u staryho notebooku a jeste ted po 3,5 letech vydrzi baterka ca. 1,5-2 hodiny normalni prace ale ted mam treba apple, moc ho nesetrim a po roce neustalyho pouzivani a po 180 nabijecich cyklech ma baterka porad 98% svy zivotnosti coz je parada Upraveno Červen 14, 200916 r od houmik
Červen 14, 200916 r jj,diky za radu,prave jsem nevedel jestli je to lepsi tak nebo tak,toto me nenapadlo,diky
Červen 14, 200916 r On by mel mit ten pocitac jinej okruh a pokud se ti baterka nabije na 100%, tak by mel prave prepnout na jinej, kde jde ten proud mimo baterku... ale ja to delal takhle, ze jsem to vyndaval a jak rikam, uplna pohoda i po letech pouzivani.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.