Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

cena by byla 3500, kdo má zájem, můžu posláti, bo se můžeete pro něho stavit v Kyjově, odzkouším, předvedu, vše funguje, tak jak má ;)

mal by som zaujem cena???dakujem

mam zaujem napis mi cenu a posli foto ok velmi pekne dakujem neze mi ho predas :aggressive:

mam zaujem napis mi cenu a posli foto ok velmi pekne dakujem neze mi ho predas :aggressive:

nazdárek cena je 3500, foto můžu vyfotit mobilem, jinak je jako nové, bez škrábance.

• 2 týdny později...

zdravim mam radio symphony a stale mi vypisuje po zadani spravneho kodu safe phone,nevie niekto poradit co tomoze bit??

ale priznam sa ako sa to stalo mal som drziak na telefon oreginal nokia montovany v servise a reznul som z neho kabel bolo tam asi 15 kablikov k tomu drziaku tak som ich spat pospajal a od vtedy mi vypisuje safe phone?kto by vedel poradit budem vdacny.daaaaakujem vam. moj email je jozefkromka@zoznam.sk

:palec2:

a proc to davas do hifi i do elektriky?

• 5 měsíců později...

Ahoj. Můžete mi někdo poradit jestli toto rádio je na Can-1U0035156E? Děkuji

jo

• 1 rok později...

půjde k tomu nějak připojit zařízení, který přehrává MP3 disky?....třeba discman nebo něco podobnýho?...dyštak co k tomu?...

nemělo by na tohle sloužit AUX?

Co třeba koupě symphony s mp3?

supr, ten konektor asi koupim :)

symphony s MP3jkama existuje?....

symphony s mp3 existuje, ale být tebou tak to řeším takhle... je tam i možnost bluetooth HF - www.xcarlink.cz

Symphony s mp3 samozrejme existuje, slo koupit treba na www.brm.cz ale ted nemaji

Fancarhifi nema pravdu, kabel ktery uvedl neni aux vstup Symphony. Proc mas treba tady V tematu jsou popsany i me zkusenosti s xcarlink

• 2 týdny později...

Symphony MP3 mám a žádný zázrak to tedy není, stejně většinu času poslouchám klasické rádio /což tedy taky není žádný zázrak/. Raději zainvestovat a pořídit něco lepšího než Symphony...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.