frenkyyy Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 cena by byla 3500, kdo má zájem, můžu posláti, bo se můžeete pro něho stavit v Kyjově, odzkouším, předvedu, vše funguje, tak jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozkokubik Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 mal by som zaujem cena???dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 3500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozkokubik Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 mam zaujem napis mi cenu a posli foto ok velmi pekne dakujem neze mi ho predas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenkyyy Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 mam zaujem napis mi cenu a posli foto ok velmi pekne dakujem neze mi ho predas nazdárek cena je 3500, foto můžu vyfotit mobilem, jinak je jako nové, bez škrábance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozkokubik Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 zdravim mam radio symphony a stale mi vypisuje po zadani spravneho kodu safe phone,nevie niekto poradit co tomoze bit?? ale priznam sa ako sa to stalo mal som drziak na telefon oreginal nokia montovany v servise a reznul som z neho kabel bolo tam asi 15 kablikov k tomu drziaku tak som ich spat pospajal a od vtedy mi vypisuje safe phone?kto by vedel poradit budem vdacny.daaaaakujem vam. moj email je jozefkromka@zoznam.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 a proc to davas do hifi i do elektriky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seidl Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Ahoj. Můžete mi někdo poradit jestli toto rádio je na Can-1U0035156E? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras83 Vloženo 4. Září 2010 Sdílet Vloženo 4. Září 2010 půjde k tomu nějak připojit zařízení, který přehrává MP3 disky?....třeba discman nebo něco podobnýho?...dyštak co k tomu?... nemělo by na tohle sloužit AUX? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 4. Září 2010 Sdílet Vloženo 4. Září 2010 Co třeba koupě symphony s mp3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 4. Září 2010 Sdílet Vloženo 4. Září 2010 ...signál z přehrávače MP3 nebo jiného externího zdroje by jsi měl dostat do Symphony pomocí tohoto konektoru... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/21-1-Instalacni-material/127-3-AUX-vstup/5/961-Blaupunkt-Becker ...zapojí se do místa připojení CD měniče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras83 Vloženo 4. Září 2010 Sdílet Vloženo 4. Září 2010 supr, ten konektor asi koupim symphony s MP3jkama existuje?.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Září 2010 Sdílet Vloženo 4. Září 2010 symphony s mp3 existuje, ale být tebou tak to řeším takhle... je tam i možnost bluetooth HF - www.xcarlink.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tucnak01 Vloženo 6. Září 2010 Sdílet Vloženo 6. Září 2010 Symphony s mp3 samozrejme existuje, slo koupit treba na www.brm.cz ale ted nemaji Fancarhifi nema pravdu, kabel ktery uvedl neni aux vstup Symphony. Proc mas treba tady V tematu jsou popsany i me zkusenosti s xcarlink Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 17. Září 2010 Sdílet Vloženo 17. Září 2010 Symphony MP3 mám a žádný zázrak to tedy není, stejně většinu času poslouchám klasické rádio /což tedy taky není žádný zázrak/. Raději zainvestovat a pořídit něco lepšího než Symphony... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.