Květen 25, 200817 r cena by byla 3500, kdo má zájem, můžu posláti, bo se můžeete pro něho stavit v Kyjově, odzkouším, předvedu, vše funguje, tak jak má
Květen 26, 200817 r mam zaujem napis mi cenu a posli foto ok velmi pekne dakujem neze mi ho predas nazdárek cena je 3500, foto můžu vyfotit mobilem, jinak je jako nové, bez škrábance.
Červen 6, 200817 r zdravim mam radio symphony a stale mi vypisuje po zadani spravneho kodu safe phone,nevie niekto poradit co tomoze bit?? ale priznam sa ako sa to stalo mal som drziak na telefon oreginal nokia montovany v servise a reznul som z neho kabel bolo tam asi 15 kablikov k tomu drziaku tak som ich spat pospajal a od vtedy mi vypisuje safe phone?kto by vedel poradit budem vdacny.daaaaakujem vam. moj email je jozefkromka@zoznam.sk
Září 4, 201015 r půjde k tomu nějak připojit zařízení, který přehrává MP3 disky?....třeba discman nebo něco podobnýho?...dyštak co k tomu?... nemělo by na tohle sloužit AUX?
Září 4, 201015 r ...signál z přehrávače MP3 nebo jiného externího zdroje by jsi měl dostat do Symphony pomocí tohoto konektoru... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/21-1-Instalacni-material/127-3-AUX-vstup/5/961-Blaupunkt-Becker ...zapojí se do místa připojení CD měniče...
Září 4, 201015 r symphony s mp3 existuje, ale být tebou tak to řeším takhle... je tam i možnost bluetooth HF - www.xcarlink.cz
Září 6, 201015 r Symphony s mp3 samozrejme existuje, slo koupit treba na www.brm.cz ale ted nemaji Fancarhifi nema pravdu, kabel ktery uvedl neni aux vstup Symphony. Proc mas treba tady V tematu jsou popsany i me zkusenosti s xcarlink
Září 17, 201015 r Symphony MP3 mám a žádný zázrak to tedy není, stejně většinu času poslouchám klasické rádio /což tedy taky není žádný zázrak/. Raději zainvestovat a pořídit něco lepšího než Symphony...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.