Piwell Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Ahoj, mam Fabku (1,2 47kW, 2006, 6500 km) v zaruce do 2010. Dnes mi odesla baterie a to cca 5 dnu po garancmi prohlidce. Vite prosim nekdo, jestli mam narokovat reklamaci v servisu? Jde to vubec uplatnit na akumulator? Pokud si sam dobiju, pada timto nejaka zaruka? Diky PS pred garanckou jsem vyzadoval aby se zamerili hlavne na baterii, hur tocila. Po prohlidce mi rekli ze vse je OK... kdybych jim to specialne nerikal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Tak baterka má všeobecně záruku 2 roky. pokud jsi po nich chtěl na garančce prověřit baterii, měl bys to mít uvedené v papíru, který dávají při převzetí auta do servisu. Navíc ti měli dát záznam o měření baterie-pokud ho tedy provedli. Mě baterka odešla po 6 letech. Koukni do papírů a zajeď do servisu. Navíc máš rok výroby 2006 a záruka na baterii se odvíjí od datumu prodeje auta. Takže pokud to není víc jak 2 roky tak reklamuj. Držím palce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piwell Vloženo 29. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 na papiru od prevzeti do servisu to mam, nicmene baterka uz je mesic po dvoulete zaruce... trchnim mi rikal ze baterka ok, jinak bz mu chlapik z dilny rekl. Provereni tedy probehlo pouze v ramci garancky (zatrzeno pole kontrola baterie). Nemam s tim zkusenosti, je to moje 1. auto v zaruce co mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Já osobně bych ta zajel a chtěl vidět záznam o proměření baterie. Nakecej jim, že jsi zůstal někde stát, nemohl nastartovat a takový ty kecy. Třeba se k tomu postaví čelem a hodí ti aspoň nějakou slevu. hlavně u nich nekupuj baterku. po mě chtěli skoro 3 tisíce a já sehnal vartu za 1400,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piwell Vloženo 29. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 no uvidime jeste jak se tam dostanu.... snad nekde rano sezenu nekoho s kablama loni sem kupoval do feldy vartu 70mAh cca za 1500. za 3 000 bych od nich baterku teda nebral. to radsi pojedu na kole diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piwell Vloženo 27. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Tak nakonec po cca dvou mesicich kdy jsem co tyden vymenoval baterie (mam ted 2 tak jedna se vzdy dobijela) mi po treti navsteve servisu rekli cim to je... Baterie dobra, radio taky ale spatne nastavena ridici jednotka. Pry se spoustelo neustale (cca 4x za hodinu) palivove cerpadlo a postupne to sosalo baterku. Jeste ze je fabinka v zaruce. Ted ukaze cas jestli to bylo ono.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Ach odrbali by aj pápeža...to už čo je za hláška?????? konečná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.