Přejít na obsah

Kontrola pneumatik dle normy EU

acter

Doporučené příspěvky

Zdrawim...

Obracim se na Vas s prosbou o vas nazor...

Bracha bycl prezouvat svou Felicii...pneuservis mu nauctoval cenu novych pneu + prezuti ... zatim OK, ovsem na ucte se objevila polozka Kontrola pneu dle normy EU a to ve vysi 350,-Kc!

Pry musi kontrolovat, jestli ta pneumatika je prava...

Vite o tom nekdo neco ? Prijde mi to celkem divny...

Diky za nazory...

Editováno: , autor: acter
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To bych byl moc vdecnej...at mam neco v ruce...

On je to totiz peknej zm**, takze se na nej chystam... :)

Sice je to 350,-Kc, ale pokud si tohle dovoli ke kazdemu...

No je jedno zda jde o 3,50 nebo o 350, prostě jde o princip.

Ještě že pneu mám u kamaráda v pneuservisu a každý rok je stejná cena za přezutí,uskladnění i vyvážení

Odkaz ke komentáři

Hele tak jsem teďka cinknul vedoucímu našeho pneuservisu a on o ničem takovém vůbec neví....dost se divil, na co se to ptám......takže bych já osobně chtěl od toho mechanika vysvětlit, dle čeho postupoval....vyhláška-směrnice+ceník kolik se za to má účtovat...jinak dle mého je to naprostá blbost.....zajeď tam a podejte si ho....jinak bych chtěl vidět, jak kontroluje pravost pneu...to mají jako nějaký určený znaky nebo kontrolní body.....jak třeba peníze? :-)

Editováno: , autor: Marek
Odkaz ke komentáři

Hele tak jsem teďka cinknul vedoucímu našeho pneuservisu a on o ničem takovém vůbec neví....dost se divil, na co se to ptám......takže bych já osobně chtěl od toho mechanika vysvětlit, dle čeho postupoval....vyhláška-směrnice+ceník kolik se za to má účtovat...jinak dle mého je to naprostá blbost.....zajeď tam a podejte si ho....jinak bych chtěl vidět, jak kontroluje pravost pneu...to mají jako nějaký určený znaky nebo kontrolní body.....jak třeba peníze? :-)

Marku...dekuji moc za ochotu...urcite tam zajedu a necham si to vysvetlit... Abych rekl pravdu...uz mooooc tesim :)

Co se tyka te 100,- za pneu...to on dela taky...kamos si dovezl kola a narazil mu na prezuti 100,-Kc/kolo, protoze to nebylo koupeny u nej...

Editováno: , autor: acter
Odkaz ke komentáři

V životě jsem žádnému gumařovi nezaplatil navíc ani korunu za to, že jsem si tam přivezl svoje gumy, nikdy to žádný ani nezkoušel, a nikdy za to taky nezaplatím-dokud si nedohodnou něco jako kartel a nebudou to chtít po domluvě všichni. Jakmile to nějaký zkusí otáčím se a odjíždím.

Jinak také nezaplatím jakýsi poplatek za otypování jestli mi to jde na auto, hovno jim je do toho ,na co to přezuté kolo dám !!

Že jsem se s tím nesetkal bude asi tím, že jezdím většinou tam kde málo platím bez dokladu a podporuju šedou ekonomiku !

Editováno: , autor: dick
Odkaz ke komentáři

jj s tím, že si servis něco účtuje za přezutí pneu když jsi si je nekoupil od nich s tím jsem se setkal, ale teda s tím že si servis účtuje peníze za to, že musel pneu zkontrolovat nějakou EU normou to je tedy síla, ale asi si ten "borec" řekl to samé co já když se někdy kouknu na zprávy a dozvím se třeba že EU zakázala v našich hospůdkách skadovat více jak den guláše, omáčky... :smich: to jsem sice odbočil takže jsem chtěl říci že měl takový nápad že zkusí něco vyrejžovat vymyslí si takovou blbost ale tohle je teda stupidní!!!!!! takže actere určitě sem pak hoď výsledek jak jste dopadli!!!

Odkaz ke komentáři

Zdrawim...

Obracim se na Vas s prosbou o vas nazor...

Bracha bycl prezouvat svou Felicii...pneuservis mu nauctoval cenu novych pneu + prezuti ... zatim OK, ovsem na ucte se objevila polozka Kontrola pneu dle normy EU a to ve vysi 350,-Kc!

Pry musi kontrolovat, jestli ta pneumatika je prava...

Vite o tom nekdo neco ? Prijde mi to celkem divny...

Diky za nazory...

Pošli na něj ČOI. To je vážně takove debilní stát!

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Tak panove...vysledek...bracha tam dneska sel...borec se cukal...ze nevi, jestli to je original nebo ne, atd...Bracha na to samozrejme, ze ho to nemusi zajimat, on si u nej nechal prezout pouze gumy a ne zadne otypovani...

Borec prej by si nic nevydelal, kdyby jenom prezouval...tak proto se tomu brani timto zpusobem...

Pak se bracha zminil, ze je policajt...borec v mziku vysypal penize zpet a je klid :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...