acter Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 (editace) Zdrawim... Obracim se na Vas s prosbou o vas nazor... Bracha bycl prezouvat svou Felicii...pneuservis mu nauctoval cenu novych pneu + prezuti ... zatim OK, ovsem na ucte se objevila polozka Kontrola pneu dle normy EU a to ve vysi 350,-Kc! Pry musi kontrolovat, jestli ta pneumatika je prava... Vite o tom nekdo neco ? Prijde mi to celkem divny... Diky za nazory... Editováno: 30. Listopad 2008, autor: acter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 To mi přijde dost divný...nic jsem o tom neslyšel a to máme v práci taky pneuservis....pozeptám se tam..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 30. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 To bych byl moc vdecnej...at mam neco v ruce... On je to totiz peknej zm**, takze se na nej chystam... Sice je to 350,-Kc, ale pokud si tohle dovoli ke kazdemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 To bych byl moc vdecnej...at mam neco v ruce...On je to totiz peknej zm**, takze se na nej chystam... Sice je to 350,-Kc, ale pokud si tohle dovoli ke kazdemu... No je jedno zda jde o 3,50 nebo o 350, prostě jde o princip. Ještě že pneu mám u kamaráda v pneuservisu a každý rok je stejná cena za přezutí,uskladnění i vyvážení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 30. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Jiste, ze jde o princip... Ja mam taky svyho vyzkousenyho pnuematcika...vsak uz jsem brachovi rikal, ze pristi prezuti jdeme spolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 (editace) Hele tak jsem teďka cinknul vedoucímu našeho pneuservisu a on o ničem takovém vůbec neví....dost se divil, na co se to ptám......takže bych já osobně chtěl od toho mechanika vysvětlit, dle čeho postupoval....vyhláška-směrnice+ceník kolik se za to má účtovat...jinak dle mého je to naprostá blbost.....zajeď tam a podejte si ho....jinak bych chtěl vidět, jak kontroluje pravost pneu...to mají jako nějaký určený znaky nebo kontrolní body.....jak třeba peníze? :-) Editováno: 30. Listopad 2008, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adler Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 mno unas si zmrdici pneuservisaci uctuji 100 za kolo pri prezouvani pneu , ktere nebyli koupene unich .... prej za otypovani jestli sednou na to dany auto ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 To jo to se dělá..ale to co se tu nahoře popisuje ...to je síla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 30. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 (editace) Hele tak jsem teďka cinknul vedoucímu našeho pneuservisu a on o ničem takovém vůbec neví....dost se divil, na co se to ptám......takže bych já osobně chtěl od toho mechanika vysvětlit, dle čeho postupoval....vyhláška-směrnice+ceník kolik se za to má účtovat...jinak dle mého je to naprostá blbost.....zajeď tam a podejte si ho....jinak bych chtěl vidět, jak kontroluje pravost pneu...to mají jako nějaký určený znaky nebo kontrolní body.....jak třeba peníze? :-) Marku...dekuji moc za ochotu...urcite tam zajedu a necham si to vysvetlit... Abych rekl pravdu...uz mooooc tesim Co se tyka te 100,- za pneu...to on dela taky...kamos si dovezl kola a narazil mu na prezuti 100,-Kc/kolo, protoze to nebylo koupeny u nej... Editováno: 30. Listopad 2008, autor: acter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 (editace) No tak jsem zvědavej co Vám poví...vemte s sebou ten účet....a ať Vám předvede, podle čeho kontrolu a jak provedl....pak sem napiš výsledek Editováno: 30. Listopad 2008, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 30. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 No 100% se pochlubim... Ale az v pondeli, pac teprve 5.12. letim domu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 to je sila co vsetko si pneuservisy daju zaplatit ked si ludia zozenu pneu cez net lacnejsie... jeden znami co ma u nas pneuservis uz prestal predavat pneu iba prezuva lebo nevie net predajcom konkurovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 (editace) V životě jsem žádnému gumařovi nezaplatil navíc ani korunu za to, že jsem si tam přivezl svoje gumy, nikdy to žádný ani nezkoušel, a nikdy za to taky nezaplatím-dokud si nedohodnou něco jako kartel a nebudou to chtít po domluvě všichni. Jakmile to nějaký zkusí otáčím se a odjíždím. Jinak také nezaplatím jakýsi poplatek za otypování jestli mi to jde na auto, hovno jim je do toho ,na co to přezuté kolo dám !! Že jsem se s tím nesetkal bude asi tím, že jezdím většinou tam kde málo platím bez dokladu a podporuju šedou ekonomiku ! Editováno: 30. Listopad 2008, autor: dick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 ono jde asi o to, že se ty pneuservisy krejou pro případ defektu, že ty kola neyly koupený u nich... asi... jinak u nás si za to účtujou 200,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 vorlajz ty kokso to ako za co tych 200? ved skus iny pneuservis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 jj s tím, že si servis něco účtuje za přezutí pneu když jsi si je nekoupil od nich s tím jsem se setkal, ale teda s tím že si servis účtuje peníze za to, že musel pneu zkontrolovat nějakou EU normou to je tedy síla, ale asi si ten "borec" řekl to samé co já když se někdy kouknu na zprávy a dozvím se třeba že EU zakázala v našich hospůdkách skadovat více jak den guláše, omáčky... to jsem sice odbočil takže jsem chtěl říci že měl takový nápad že zkusí něco vyrejžovat vymyslí si takovou blbost ale tohle je teda stupidní!!!!!! takže actere určitě sem pak hoď výsledek jak jste dopadli!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 (editace) Takže 4x100,- jestli to projde... Kolik??? Tak toneprošlo, máte to grátis... prostě to jenom zkouší, co lidi vydrží - pěkně vyjebat se zákazníkem... Editováno: 1. Prosinec 2008, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Zdrawim...Obracim se na Vas s prosbou o vas nazor... Bracha bycl prezouvat svou Felicii...pneuservis mu nauctoval cenu novych pneu + prezuti ... zatim OK, ovsem na ucte se objevila polozka Kontrola pneu dle normy EU a to ve vysi 350,-Kc! Pry musi kontrolovat, jestli ta pneumatika je prava... Vite o tom nekdo neco ? Prijde mi to celkem divny... Diky za nazory... Pošli na něj ČOI. To je vážně takove debilní stát! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 9. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Tak panove...vysledek...bracha tam dneska sel...borec se cukal...ze nevi, jestli to je original nebo ne, atd...Bracha na to samozrejme, ze ho to nemusi zajimat, on si u nej nechal prezout pouze gumy a ne zadne otypovani... Borec prej by si nic nevydelal, kdyby jenom prezouval...tak proto se tomu brani timto zpusobem... Pak se bracha zminil, ze je policajt...borec v mziku vysypal penize zpet a je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 To je sviňák ten pneuservis. Dobře to udělal takhle se na ně musí. Měl říct hned že Kontrolu pneu dle normy EU si neobjednal a že jí platit nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Poslat mu tam kontrolu...šmejdovi.....anebo ho udat za neoprávněné obohacování a klamání zákazníka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 víš co by stačilo??? dát sem jen název toho servisu.... jméno toho hajzlíka a kde sídlí ono se to roznese a příjde o kšefty hold nemá šmelit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 11. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Tak tedy... Pneuservis Tlačbaba - Novomestska, Zdar nad Sazavou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.