vorlajz Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 raději se podívej jaký máš vlastně kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 sakra, jsem to ale lama, sory, ony to jsou zimáky. Takže mám na výběr toto: Continental ContiPremiumContact 2, Continental FR ContiSportContact 3 N1 , Dunlop SP Sport Fastresponse XL , Goodyear 91 Eagle F1 Asymmetric FP N0 , Goodyear Excellence XL , ještě nějaké Micheliny a pak divný značky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 no podle mě ty TS810 jsou ale zimní pneu, ne? jo, jo, překouknul jsem se a čuměl jsem na zimáky omylem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 ty Goodyeary mně docela ještě taky zaujaly, kdysi jsem je měl na šáde120 a jak si vzpomínám, tak jsem na nich najel asi 80tkm a to jsem jim ještě jako mlaďoch dával pěkně po p*či. Je fakt, že Barumky mi jen o něco drsnějším způsobem vydržely 10tkm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 bral bych ty Conti CPC2! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 jestli se můžu zeptat, co tě k tomu vede? Continental CSC 3 jsi zavrhnul jen kvůli ceně, protože jinak vypadaj stejně? Kdybych se držel cenaxkvalita, tak by ty 3ky měly být teoreticky lepší. Mně docela zaujaly i ty Dunlopy, mají větší zátěž, ale jelikož z toho jen usuzuju, že by měly bejt bytelnější, tak se třeba pletu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 protože Continentalky a Dunlpy se mi zatím osvědčily... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Hele neni tu nahodou tema : jake pneu zalozeno uz asi milionkrat napric vsema sekcema fora ? Je potreba kvuli tomu zakladat dalsi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 No Vaše diskuze mě přivedla k zajímavý myšlence - co skutečně udělat téma kde budou moct návštěvníci fóra si vyměňovat zkušenosti s gumama. Když se podívám na testy gum tak ty samý jen v jiným rozměru dopadají jinak. Fabiáci nelezou do Octávek a obráceně a člověk občas shání do rodiny i jiný rozměr. Takže by se to možná mohlo hodit.Jinak Tome Barumky zavrhni, chvíli jsem je měl v 17", sice ten starší typ, ale děs. A vzhledem k tomu, že je máš na služební a nejspíš je neplatíš a km nalítáš dost tak osobně bych doporučoval Continental Sport contact 2či 3 nebo Bridgestone ER300. S oběma spokojenost Víš Petře, kolik rozměrů je jen na modely škodovek??? A co pak, pokud si zakladatel tohoto tématu, náš místní obecní v*l, usmyslí, že tu pořeší rozměr, který je úplně mimo??? Od toho má net a testy. TomasB: Jelikož jsi v Lampárně, nic se promazávat nebude, protože tady se řeší všechno, to by se pak mohlo máznout celý tohle vlákno... O gumách na Mondeo na Skodahome... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Víš Petře, kolik rozměrů je jen na modely škodovek??? Vím, proto si myslím, že by jedno téma na pneu nebylo od věci, ne každý rozměr zvlášť, ale jedno velký se zkušenostma a ne v každý sekci kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 A kde bys ho chtěl umístit? Když bude tady, bude plný OT (v Lampárně se smí) a jinde zase zapadne. Možná by šlo z jednotlivých témat, co jsou v sekcích dle modelů, udělat odkazy na jedno "super-téma", ale to zase nevím kam by se dalo. Něco stoprocentně asi vyřešit nikdy nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 A kde bys ho chtěl umístit? Když bude tady, bude plný OT (v Lampárně se smí) a jinde zase zapadne. Možná by šlo z jednotlivých témat, co jsou v sekcích dle modelů, udělat odkazy na jedno "super-téma", ale to zase nevím kam by se dalo. Něco stoprocentně asi vyřešit nikdy nepůjde. Co třeba "ostatní diskuze" - mezi instalační materiály a lampárnu? Jasný nevyřeší se všechno, ale zjednodušší to hledání když někdo shání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Jenze to bys tech temat co pak budou na hlavni strance mohl mit hromadu ... pneu, motory atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Petr81: Tak to zkus s admins pořešit, ale zdá si mi to tak, jak Michalovi - hromady vyvěšených na hlavní straně. Pokud ale myslíš, že tím zamezíš tady jednomu nejmenovanému v zakládání plkotémat, to jsi na omylu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Víš Petře, kolik rozměrů je jen na modely škodovek??? A co pak, pokud si zakladatel tohoto tématu, náš místní obecní v*l, usmyslí, že tu pořeší rozměr, který je úplně mimo??? Od toho má net a testy.TomasB: Jelikož jsi v Lampárně, nic se promazávat nebude, protože tady se řeší všechno, to by se pak mohlo máznout celý tohle vlákno... O gumách na Mondeo na Skodahome... jasně, jak se to místnímu polobohovi hodí... Snad záleží na tom, kdo to založil, nebo to tak není? No jasně, někde se promaže, jinde ne. Ale tohle ubožák jako ty nepochopí nebo spíš nechce pochopit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Já už nevím, jsem teda polobůh, nebo ubožák? Měl by sis to (nejlíp z Bohunkou od váz z firmy) vyjasnit a napsat nám tu o tom zase pojednání v novém tématu. Pokud by záleželo na tom, kdo si to založil, pak by mohl chtít promazávat třeba všechny posty mimo svých, což jaksi odporuje podstatě disk. fóra. Odtud potud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.