Rosta1.8 Vloženo 2. Prosinec 2008 Vloženo 2. Prosinec 2008 Stojí 399,00 CZK a je to obvyklá úroveň této edice. Citovat
p2p Vloženo 2. Prosinec 2008 Vloženo 2. Prosinec 2008 Rosto tu ji mas doma??? A je tam TSI??? Dik za info Citovat
Rosta1.8 Vloženo 2. Prosinec 2008 Autor Vloženo 2. Prosinec 2008 Rosto tu ji mas doma??? A je tam TSI??? Dik za info Ahoj mám, je tam zmínka i o 1.8TFSI BZB-koukal jsem do techničáku a skutečně motor BZB mám v Okině ale upřímě na motory tam není mnoho informací, konkrétně na ten náš je tam výměna svíček, filtru s aktivním uhlím a těsnění pod hlavou. Jinak je tam hlavně osvětlení, nápravy, zámky dveří a takové ty věci co jdou dělat doma bez měřáků a speciálního nářadí.Ale není to špatná knížka. Citovat
mischicka Vloženo 5. Prosinec 2008 Vloženo 5. Prosinec 2008 A co RS? Je tam? Mám doma knihu na OII už skoro dva roky, ale tam RS vůbec není Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.