Rosta1.8 Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Stojí 399,00 CZK a je to obvyklá úroveň této edice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Rosto tu ji mas doma??? A je tam TSI??? Dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 2. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Rosto tu ji mas doma??? A je tam TSI??? Dik za info Ahoj mám, je tam zmínka i o 1.8TFSI BZB-koukal jsem do techničáku a skutečně motor BZB mám v Okině ale upřímě na motory tam není mnoho informací, konkrétně na ten náš je tam výměna svíček, filtru s aktivním uhlím a těsnění pod hlavou. Jinak je tam hlavně osvětlení, nápravy, zámky dveří a takové ty věci co jdou dělat doma bez měřáků a speciálního nářadí.Ale není to špatná knížka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 A co RS? Je tam? Mám doma knihu na OII už skoro dva roky, ale tam RS vůbec není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.