Publikováno Prosinec 4, 200816 r Nezná někdo odkaz na galerii fotek ze závodu Škoda , nebo kdo má nějak é fota tak prosím vložte dík .
Prosinec 4, 200816 r já jsem to sem kdysi nasypal z kvasin, ale mám za to, že se to už asi odmazal. Mám takových fotek hafo.
Prosinec 4, 200816 r Autor já jsem to sem kdysi nasypal z kvasin, ale mám za to, že se to už asi odmazal. Mám takových fotek hafo. Tak je tady zkus nahodit , aspoň ty nejzajímavější , dík za všechy koho to zajímá
Prosinec 5, 200816 r ty buchty co tam leštěj toho superba ve výrobě bych chtěl mět doma v garáži. musejí to leštění mět určitě zmáklý.
Prosinec 5, 200816 r Tak je tady zkus nahodit , aspoň ty nejzajímavější , dík za všechy koho to zajímá jsem to odmáznul, protože jsem už měl vyčerpánu to kvótu na fotky a tohle už nikoho nezajímalo a zabíralo to hafo místa. To bylo tak možná 50-100 fotek. Je to tak měsíc nazad, ale možná tam nějaké foto zůstalo nesmazáno.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.