Publikováno Únor 28, 200619 r Jake se da pouzit nejmensi ET pro O2 4x4 tak aby nic neskrtalo ci nedrelo o blatnik. Chci koupit AEZ ULTRA 7,5 x 17" s ET nejlepe 35 nebo je delaji i s ET 40. Viz obrazek.
Únor 28, 200619 r Elektrony,ktore dava Škoda 17"(Sputnik,Pegasus)maju ET 54,ale punukaju aj 18" a tie maju ET 45.
Březen 1, 200619 r U disků je třeba koukat i na šířku v palcích. Škoda dává 17" kola se šířkou 7" ET 54 a 18" se 8" ET 45. Což je rozdíl asi 2 cm ven a 0,5 cm dovnitř. Na www.e-pneu.cz/tech_podpora.php je výpočet alternativníchrozměrů. Ale také by mě zajímalo kolik je skutečný limit.
Březen 3, 200619 r Autor OK, tak se zeptám jinak jaká ALU kola (značka, rozměr, ET) máte na vaší OII ?
Březen 8, 200619 r Videl jsem u Jaka na Octavii combi elektrony ze Superba - model Metan. Rozmer 16" sirka 7J s ET 37. Kola byla pekne s autem. Ani utopena ani nevykukovala. Jinak na svem aute mam: - Skoda, Apollon 6,5J x 16" ET 50 na leto - Skoda, Sirius 6,5J x 16" ET 50 na zimu
Březen 8, 200619 r OK, tak se zeptám jinak jaká ALU kola (značka, rozměr, ET) máte na vaší OII ? Pneumatiky na aute boli 15" a nechcel som vyhazovat peniaze za nove pneu(vačšie),tak som kupil aj elektrony 15".Konkretne od Stillauto SR 700 6,5J s ET 44. Mali v ponuke aj s ET 37,ale chlapik ktory to objednaval si nebol isty ci to nebude uz chytat blatnik.Inac tie AEZ ULTRA vyzeraju super.
Březen 9, 200619 r Autor Tak jsem objednal AEZ ULTRA 7,5 x 17" s ET 35 az je dam na auto tak sem hodim fotky, vzhledem k tomu ze je 4x4 cca o 2 cm vyssi tak snad skrtat o blatnik kola nebudou.
Březen 9, 200619 r no to máš docela odvahu, bez vyzkoušení. Myslím, že ET 54 a 35 je přeci jen dost rozdíl. Já mám zimní disky z Audi ET 45 a občas to škrtne. Ale třeba když nebudeš moc jezdit do zatáček, tak to bude dobrý.
Březen 10, 200619 r Autor Na teto stance maji pekny konfigurator kol pro ruzne modely aut http://www.autokseft.cz/alu-kola-c-1.html a jeste jsem ten rozmer konzultoval u nekolika firem.
Březen 10, 200619 r ale jo, jasně. Jenom říkám, že bych to nejdřív na tvým místě vyzkoušel. Mně taky někdo přesvědčoval, že to musí sedět a nebyla to tak docela pravda. No a pak je to taky trochu o životnosti ložisek (teoreticky). S tím ale myslím mají nejlepší zkušenosti lidi, co si tam dávaj podložky. Ale jinak do toho jdi, protože auto dělaj kola. Na tom se určitě shodnem.
Březen 10, 200619 r Autor Tak kola jsou doma, ted jen obout pneu (mam GoodYear Eagle F1) a vyzkouset na aute, v realu vypadaji jeste lip nez na obrazku
Duben 6, 200619 r bez uprav jde nasadit i 8x17ET35 nebo 8x18ET35 ale to uz je spis o gumach. 8x18ET30 se uz doporucuje omezovac drahy tlumice vzadu.
Duben 7, 200619 r Autor Tak jsem dal na vsechny kola AEZ ULTRA 7,5 x 17" s ET35, na zadku je to OK, ale na predku lezou mimo blatnik cca 5-7 mm, na druhou stranu to vypada docela dobre Skoda Allroad 4x4 ET35 je na me moc, tak budu predni menit za ET40.
Duben 7, 200619 r Já mám na OII Combi Alu kola ze Škoda Superb - Metan 7J x 16" ET 37 a bez problému. Vypadá to slušně a žádný problém. Moc to nevyčnívá. Vypadá to takto viz foto.
Duben 7, 200619 r Tak jsem dal na vsechny kola AEZ ULTRA 7,5 x 17" s ET35, na zadku je to OK, ale na predku lezou mimo blatnik cca 5-7 mm, na druhou stranu to vypada docela dobre Skoda Allroad 4x4 ET35 je na me moc, tak budu predni menit za ET40. to sathack:Prihod foto (ak mozes),kym mas este tie s ET35
Duben 10, 200619 r Autor Zatim mam jen jednu a tady to neni moc videt. Az bude vic casu tak to vyfotim.
Duben 10, 200619 r Autor Mam sice N1, ale ty cerne folie co chodi ze skodfky jsem si tam nalepit nenechal, priplatil jsem si cca 5000 a nechal dat folie M3 na cele auto.
Leden 9, 200718 r Zdarec, mam elegance na pegasoch so "sportovym" podvozkom. Na okruhu sa to sprava prijatelne aj na dialnici ale zacal som auto mucit v terene a potrebujem vyssiu svetlu vysku. Zakladna otazka znie ako to zvysit? Celkom by som povedal ze by tam pasovali pruziny z 4x4?? Vie niekto zodpovedne povedat ci staci vymenit za dane pruziny (s doladenim geometrie samozrejme) a aka je ich cena? Resp. nechce niekto moje pruziny ) na vymenu za vyssie? Mam 2.0 DSG eleg. kombi, ale to asi nema na to vplyv. -- PS; je tu niekto z Brna a okolia kto ma rad vylety aj nespevnenou cestou a rad skusa extremy v terene? potrebujem niekoho do partie na experimenty.
Leden 9, 200718 r stacily by sehnat tlumice s perama z verze bez sportovniho podvozku. jedny mam navic, ale jednak maj najeto skoro 80tis km a druha vec je, ze si je pro sichr radsi necham... jinak teda chudak kokta, myslim, ze sis na muceni v terenu vybral blbou verzi auta Upraveno Leden 9, 200718 r od Luke288
Leden 11, 200718 r můžu se zeptat, proč sis kupoval sportovní sníženej podvozek na ježdění po poli a v lese ?
Leden 11, 200718 r tak necakal som ze zacnem chodit aj pracovne mimo asfalt cestu a tak som sa zacal zaujimat o SUV a skusat veci atd a celkom sa mi to pozdava. Predtym som mal zopar znizenych aut a frcal okruhy a jazdy na tratiach kde sa jazdia auta dovrchu, tak preto som sa rozhodol pre sport. podvozek. co teda, pojdu tam tie pruziny z 4x4?? na povodne tlmice? co stoji sada pruzin na verziu 4x4?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.