sathack Vloženo 28. Únor 2006 Sdílet Vloženo 28. Únor 2006 Jake se da pouzit nejmensi ET pro O2 4x4 tak aby nic neskrtalo ci nedrelo o blatnik. Chci koupit AEZ ULTRA 7,5 x 17" s ET nejlepe 35 nebo je delaji i s ET 40. Viz obrazek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Orim Vloženo 28. Únor 2006 Sdílet Vloženo 28. Únor 2006 Elektrony,ktore dava Škoda 17"(Sputnik,Pegasus)maju ET 54,ale punukaju aj 18" a tie maju ET 45. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoro55 Vloženo 1. Březen 2006 Sdílet Vloženo 1. Březen 2006 U disků je třeba koukat i na šířku v palcích. Škoda dává 17" kola se šířkou 7" ET 54 a 18" se 8" ET 45. Což je rozdíl asi 2 cm ven a 0,5 cm dovnitř. Na www.e-pneu.cz/tech_podpora.php je výpočet alternativníchrozměrů. Ale také by mě zajímalo kolik je skutečný limit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sathack Vloženo 3. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2006 OK, tak se zeptám jinak jaká ALU kola (značka, rozměr, ET) máte na vaší OII ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. Březen 2006 Sdílet Vloženo 4. Březen 2006 http://www.skoda-auto.com/cze/drivers/acce...gory=0000000109 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host isquash Vloženo 8. Březen 2006 Sdílet Vloženo 8. Březen 2006 Videl jsem u Jaka na Octavii combi elektrony ze Superba - model Metan. Rozmer 16" sirka 7J s ET 37. Kola byla pekne s autem. Ani utopena ani nevykukovala. Jinak na svem aute mam: - Skoda, Apollon 6,5J x 16" ET 50 na leto - Skoda, Sirius 6,5J x 16" ET 50 na zimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Orim Vloženo 8. Březen 2006 Sdílet Vloženo 8. Březen 2006 OK, tak se zeptám jinak jaká ALU kola (značka, rozměr, ET) máte na vaší OII ? Pneumatiky na aute boli 15" a nechcel som vyhazovat peniaze za nove pneu(vačšie),tak som kupil aj elektrony 15".Konkretne od Stillauto SR 700 6,5J s ET 44. Mali v ponuke aj s ET 37,ale chlapik ktory to objednaval si nebol isty ci to nebude uz chytat blatnik.Inac tie AEZ ULTRA vyzeraju super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sathack Vloženo 9. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2006 Tak jsem objednal AEZ ULTRA 7,5 x 17" s ET 35 az je dam na auto tak sem hodim fotky, vzhledem k tomu ze je 4x4 cca o 2 cm vyssi tak snad skrtat o blatnik kola nebudou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Březen 2006 Sdílet Vloženo 9. Březen 2006 no to máš docela odvahu, bez vyzkoušení. Myslím, že ET 54 a 35 je přeci jen dost rozdíl. Já mám zimní disky z Audi ET 45 a občas to škrtne. Ale třeba když nebudeš moc jezdit do zatáček, tak to bude dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sathack Vloženo 10. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2006 Na teto stance maji pekny konfigurator kol pro ruzne modely aut http://www.autokseft.cz/alu-kola-c-1.html a jeste jsem ten rozmer konzultoval u nekolika firem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Březen 2006 Sdílet Vloženo 10. Březen 2006 ale jo, jasně. Jenom říkám, že bych to nejdřív na tvým místě vyzkoušel. Mně taky někdo přesvědčoval, že to musí sedět a nebyla to tak docela pravda. No a pak je to taky trochu o životnosti ložisek (teoreticky). S tím ale myslím mají nejlepší zkušenosti lidi, co si tam dávaj podložky. Ale jinak do toho jdi, protože auto dělaj kola. Na tom se určitě shodnem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sathack Vloženo 10. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2006 Tak kola jsou doma, ted jen obout pneu (mam GoodYear Eagle F1) a vyzkouset na aute, v realu vypadaji jeste lip nez na obrazku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ossi Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 bez uprav jde nasadit i 8x17ET35 nebo 8x18ET35 ale to uz je spis o gumach. 8x18ET30 se uz doporucuje omezovac drahy tlumice vzadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sathack Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Tak jsem dal na vsechny kola AEZ ULTRA 7,5 x 17" s ET35, na zadku je to OK, ale na predku lezou mimo blatnik cca 5-7 mm, na druhou stranu to vypada docela dobre Skoda Allroad 4x4 ET35 je na me moc, tak budu predni menit za ET40. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Já mám na OII Combi Alu kola ze Škoda Superb - Metan 7J x 16" ET 37 a bez problému. Vypadá to slušně a žádný problém. Moc to nevyčnívá. Vypadá to takto viz foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Ještě zadek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Orim Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Tak jsem dal na vsechny kola AEZ ULTRA 7,5 x 17" s ET35, na zadku je to OK, ale na predku lezou mimo blatnik cca 5-7 mm, na druhou stranu to vypada docela dobre Skoda Allroad 4x4 ET35 je na me moc, tak budu predni menit za ET40. to sathack:Prihod foto (ak mozes),kym mas este tie s ET35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sathack Vloženo 10. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Zatim mam jen jednu a tady to neni moc videt. Az bude vic casu tak to vyfotim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 ty jsi sundával tu černou folii ze zadních oken ? Jak moc blbě to šlo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sathack Vloženo 10. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Mam sice N1, ale ty cerne folie co chodi ze skodfky jsem si tam nalepit nenechal, priplatil jsem si cca 5000 a nechal dat folie M3 na cele auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maro-01 Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 Zdarec, mam elegance na pegasoch so "sportovym" podvozkom. Na okruhu sa to sprava prijatelne aj na dialnici ale zacal som auto mucit v terene a potrebujem vyssiu svetlu vysku. Zakladna otazka znie ako to zvysit? Celkom by som povedal ze by tam pasovali pruziny z 4x4?? Vie niekto zodpovedne povedat ci staci vymenit za dane pruziny (s doladenim geometrie samozrejme) a aka je ich cena? Resp. nechce niekto moje pruziny ) na vymenu za vyssie? Mam 2.0 DSG eleg. kombi, ale to asi nema na to vplyv. -- PS; je tu niekto z Brna a okolia kto ma rad vylety aj nespevnenou cestou a rad skusa extremy v terene? potrebujem niekoho do partie na experimenty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 (editace) stacily by sehnat tlumice s perama z verze bez sportovniho podvozku. jedny mam navic, ale jednak maj najeto skoro 80tis km a druha vec je, ze si je pro sichr radsi necham... jinak teda chudak kokta, myslim, ze sis na muceni v terenu vybral blbou verzi auta Editováno: 9. leden 2007, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 Co zkusit zaexperimentovat s vodou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 můžu se zeptat, proč sis kupoval sportovní sníženej podvozek na ježdění po poli a v lese ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maro-01 Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 tak necakal som ze zacnem chodit aj pracovne mimo asfalt cestu a tak som sa zacal zaujimat o SUV a skusat veci atd a celkom sa mi to pozdava. Predtym som mal zopar znizenych aut a frcal okruhy a jazdy na tratiach kde sa jazdia auta dovrchu, tak preto som sa rozhodol pre sport. podvozek. co teda, pojdu tam tie pruziny z 4x4?? na povodne tlmice? co stoji sada pruzin na verziu 4x4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.