Cjoctavian Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 tak vo vseobecnosti uz len kvoli zivotnosti lozisk sa neodporuca menit ET o viac ako 5 mm... Trochu viac o tej geometrii v clanku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cizap Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 No tak ne ze by si mne potesil, pac jsem je dneska rano fakt objednal, ale zase na druhou stranu, u R19 co jsem ho mel predtim jsem mel taky mensi ET a vysunuty kola a po cele dobe co sem s nim jezdil jsem nemel problem. A na skodovence 120ci sem taky mel podlozky a loziska odchazeli jak klasicky. Je fakt ze co do kvality zpracovani se OII s tema predeslejma srovnavat mocka neda je horsi ale snad ne tak moc ze by tento malej rozdil ET mohl udelat nejakou paseku, no uvidim, necham si udelat geosku a pak se po roce mrknu na to jak to vypada. Snad to bude dobry. Kazdopadne dik za info, pak poreferuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 no ved kopa ludi to tak ma a este funguju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cizap Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Tak panove, je to doma, mrknete sami, ja jsem nadsen, k cernymu autu se to bude suprove hodit aspon doufam, jen doufam ze to bude pekny kdyz to jsou jenom 17tky ale snad jo. Pristi tejden jdou na auto, jsou tam i foto tech pneu Nexen N8000 tak se mrknete, na prvni dojem maji strasne siroky drazky, tak doufam ze se brzo nesjedou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MEKYS Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 (editace) ČAU CHCI SE TĚ ZEPTAT JAKÉ TAM MÁŠ NA TĚCH LITAKÁCH ET? PROTOŽE NEVÍM S JAKÝM ET MÁM DÁT 17.MAJÍ NA VÝBĚR ET 35 NEBO ET 48,ALE NA TY ET 35 BYCH MUSEL ČEKAT AŽ DO ČERVENCE A TO NEMUŽU PROTOŽE BYCH SJEL CELE NOVÉ ZIMÁKY.DÍKY ZA ODPOVĚD Editováno: 20. Duben 2010, autor: MEKYS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cizap Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 Zdarec mam tam ET 35 a koupeno na www.alukola.com a maji je skladem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MEKYS Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 Dík za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RemyZero Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 Zdravim ....byl jsem u mechanika na výměnu zadního ložiska a ten mi říkal, že používám špatný šrouby na hliníková kola PEGAS 17 palců. Že se prý opírají malou částí. Mám tam originální šrouby od výroby s pojišťovacím šroubem. Jaký používáte šrouby na ALU kola vy?? Díky moc za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 (editace) Ja mam tiez skrutky (+ bezpecnostne) co som dostal k Pallasom od vyroby Ale v pneuservise mi pri prehadzovani zimnych diskov za letne povedal, "ze po tom, co prejdem na letnych 50 - 100 km, tak nech si ich este raz skusim podotahovat, lebo vraj pri alu diskoch obcas zvyknu povolit..." Editováno: 30. Duben 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fonci Vloženo 24. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2010 cizap..... ahoj ty kola co jsi koupil jsou rsw?? a co ccelkovej dojem? máš už fotky jak vypadají na autě? jinak super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host a_sdfg Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Aky rozdiel je v spotreve pri 17" namiesto standartnych 15"? Vdaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fonci Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 dle mé zkušenosti je rozdíl cca 0,5l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 záleží jak u koho a hlavně u jaké motorizace... u dýzla to bude možná půl litr u benzínu to je litr a víc. Má zkušenost, ale pouze s benziinovou OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 14. leden 2011 Sdílet Vloženo 14. leden 2011 to pocitis hlavne v meste - kde sa kazdu sekundu rozbiehas a brzdis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaGmann Vloženo 26. leden 2011 Sdílet Vloženo 26. leden 2011 Ahoj kluci. Tak jsem se konecne dockal a dneska privezl fungl novy Dezent V Dark 7x17 ET40 s Barum Bravuris2 225/45 a skrytyma ventilkama. Je to nadhera a uz se nemuzu dockat jara, az budu obouvat Co rikate? Mrknete na fotky: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 11. Únor 2011 Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 to 'jaGmann': Jsou pěkný. 2 roky jsem je měl v 15-ckách Já si dneska přivezl tyto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fonci Vloženo 11. Únor 2011 Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 pallas jaké mají pneu značku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 (editace) BINGO Michelin (DOTbrezen2010) 225/45/17 Editováno: 12. Únor 2011, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fonci Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 já si letos koupil Dunlop SP sport předchozí sezoná odježděna na continental sportcontact 3 max spokojenost jinak rozměr také 225/45 R17 Pegasus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sirradek Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 BINGO Michelin (DOTbrezen2010) 225/45/17 A kde jsi koupil a za kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škrabi Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 BINGO Michelin (DOTbrezen2010) 225/45/17 Nezlob se na mne ,ale rok staré kola mi nepřijde jako extra výhra ?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastamax Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 (editace) zdravim - co poviete na tieto kola ? 8J 17" 5x112 ET 42 http://www.makwheels...images/8785.jpg pneu budu 225/45/17 foto ilustracne v mojej galerii ako na aute seknu Editováno: 10. Březen 2011, autor: rastamax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 mne sa pacia ale asi by to chcelo o nejaky mm vyssie ET Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastamax Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 mne sa pacia ale asi by to chcelo o nejaky mm vyssie ET no tu som niekde cital ze ET 38 bez problemou niekto dava aj 35 ale...., tak som xcel ET 38 na komplet alebo este 40 ET tieto kola sa robia bud 35,42,45 co pozeram xcem ich mat po blatnik nie do vnutra stlacene - tak neviem aka vec preto sa pitam aj to 7J alebo 8J len to robia na ten vzor disku .... - vopred vdaka za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 11. Březen 2011 Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 Pri ET 35 a sirke 8" to moze vpredu skrtat o lem blatnika...Cim das nizsie ET oproti orginalu (okolo 50), tym viac si zmenis geometriu vpredu... (Pozri si clanok o podlozkach, ktory som sem dal o par prispevkov vyssie) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.