Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jedine, co ma presne tieto rozmery su disky z Golfu 5 a 6 a Seatu Leon . U Audi je najblizsie A3, ale ta ma este o 2 mm disky dovnutra (ET 56)...

Souhlasím, P7 Cinturanto jsou super, měl jsem Dunlop Sport 01, Uniroyal RainSport ale Pirreli jseu z nich nejlepší.

Já mám teď z výroby (MR2010) Dunlopy, na minulém autě jsem měl z výroby taky Bridgestony. Jedny z nejlepších pneu (i komfortem) by teď měly být P7 Cinturanto...

• 3 týdny později...

Řeším teď takový dilema a prosil bych o radu, pokud má někdo s tím zkušenosti. Dívám se na nový alu kola 17ti palcový na webu alu-kola.shop-y.cz/alu-kola-racing-line-485-17x7-5-5x112-sediva-lesteni-zdarma-srouby-(matice).html

a přemýšlím s jakým ET to vzít? Mají je v ET 42,45 a 47. Myslím, že je to celkem jedno, všechny by měly snad být v blatníku...Ale každopádně budu rád za Vaše názory :)

Upraveno od lojzahlina

Vsetky sa bez problemov zmestia. ET 42 bude vyzerat krajsie, ET 47 bude menej namahat loziska...

Ahoj všem. mám jeden dotaz. Mám octavii 4x4 a 17palcové kola s pneu 225/45. Chtěl bych příští rok dát pneu 215/50, aby nebyla tak velká mezera mezi kolem a blatníkem. co vy na to??Neuškodí to nějak?

no, ked to nejakym zazrakom zapises do TP :) inac neuskodi to, tych par mm je v tolerancii (pneu vyssie o 6 mm a obvod kolesa o 2%)...

• 3 týdny později...

Tak loupežníci mám otázku. Byly jsme s kamarádem v hospůdce a bavili jsme se kolik se správně hustí 17" kola. ;)

Tak by mě zajímalo jakým tlakem hustíte Vy?? :prc:

Spravne ma byt 2,1...Ja hustim na nekomfortnych 2,5 - ale co clovek neurobi pre spotrebu lol

No já sem právě četl více příspěvků a někde jsem vyčetl že hustěji i na 2,6. Tak se mi to zdálo dost, ale nevím. Zde jsem našel hodnoty pro Supa (vím že je o něco těžší) a zdá se mi že by to mohlo být i na Octu.

pneu.pdf

mna by skor zaujimalo, ze na kolko hustit 18" a 19", kedze na viecku nadrze mam len 15",16" a 17"... :help:

Kolega v práci má 19" a hustí na 3.0 :palec2:

Ano. Dával jsem ti do topicu 19" kola i fotky. Černá Okta II.

2,1 vpredu plati napr. pre TSI 1.4. TSI 1.8 uz ma pre R17 predpisany tlak 2,2/2,2 (2,4/3,0).

OII RS ma pre R18 predpisane hodnoty 2,0/2,1 (2,3/3,0). Vsetko liftback.

Vdaka za info :palec2:

Sniper: uz si spominam - tie disky MAM 7 ;)

Upraveno od Cjoctavian

• 4 týdny později...

Alu kosei alpha 7,5 R18 ET38 na 225/40 letních .Potenzách nahuštěny komplet na 2,5 a 10.000. letos po Praze.

Kola se na OII vejdou ještě s rezervou, ale počítejte že do 18 budete rok co rok něco navíc investovat, byt šlo zrovna o dosti drahou a kvalitní značku, na 2,5atm se ráfkům nic nestalo a pár děr bylo, jen vnitřky lehce zešišatěly.

Na 18 nezachráníte nic ani pneumatikou, ani přehuštěním, můžete je jen každý rok lehce rovnat a vyvažovat a to něco stojí.

17 na tom budou vždy o něco lépe:)

Chce to kovane disky :)

Chce to kovane disky :)

např? nechám si poradit :kol-47:

U 18" na 40 profilech.

Už jsem se chystal na 17" s 45 po této zkušenosti, kola za ranec a stejně, do Prahy už je to za hranicí výdrže. Píšu čistě za sebe.

• 2 měsíce později...

koupil jsem 7,5x17 et 47 jsem na ně zvědavý jak to zpevní auto v zatáčkách na P7 gumách.

aka znacka diskov?

WSP Italy - replika VW to je stačí se podívat na odkazu pod mojím textem.

• 2 týdny později...

Přemýšlím o rozšiřovacích podložkách na zadní kola, má s tím někdo zkušenosti? Měřil jsem to a přední kola jsou oproti zadním o 1 cm vysunutější, takže asi bych dával podložky 10 mm na každou stranu, aby to bylo nastejno. Poradíte někdo?

post-43428-0-29432700-1329130395_thumb.j

tak vzadu to nie je uzsie len tak bezdovodne, nie?

No to asi ne no. Proto jsem chtěl vědět, jestli s tím má někdo zkušenosti. A co by radil. Kola mám 17x7,5 ET47. A zajímalo by mě nějaký info o těch kroužcích.

Ono tie 1 cm podlozky su dost uzke, pokial ich budes kupovat, musis trvat na tom, aby mali centrovaci kruzok na disk (ten je skor bezny az od 1,5 cm hrubky)...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.