Pawlisko Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Tak jsem se nakonec rozhodl pro stříbrné 18" Neptune, protože ty černé zanikly a vůbec nevynikaly. Pro ukázku posílám fotky (nekvalitní, ale přeci jenom). Protože nemám sportovní podvozek, vypadá to jako SUV RS Jak budou hrachy, tam bude sportovní podvozek. A teď k fotkám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Výborná volba! Moc hezké, gratulace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Mno, tak nakonec volba na pytel. Protože mi je nenapíší do techničáku a v případě nehody mám průser :-/ takže je můžu prodat a koupit 17" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 mozno ich nejako dokazes zapisat, ale oficialnou cestou to nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 A když zapíšeš jiné 18" na základě technického listu (či jak se to nazývá) a pak tam šupneš tyto? Nevím jestli by to šlo, jen taková úvaha......no bylo by jich škoda jsou super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Bohužel máš peška. Nikdo ti je tam nedopíše už jsem to také zkoušel. Jediné co může mít 18" kola je RS. Jinak takto vypadají Pegasusy v černé. Minulí týden jsem je přivezl z lakovny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Já znám strašně moc lidí, co jezdí na Octávách s 18" tak jsem si říkal, že s tím problém nebude, kola jsou fakt moc fešný, ale kvůli případným problémům v případě nehody bych se pak mlátil do hlavy. Černá kola jsem k tomu chtěl koupit hned, ale pak jsem se na to díval jak by to vypadalo a ta černá mi na tom zanikne, protože celé kolo je černé. Proto jsem koupil stříbrný 18" neptuny, který teď můžu asi prodat :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Mám kolegu v práci a ten jezdí na 19". Ale pokud se něco stane je v p..... . Neptuny se prodávají dobře. To prodáš. Nebo si je nech a doufej, že se nic nestane a na STK budou slepý. :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 STK bych neřešil, vychází mi to na únor = zimní kola.... Ale jestli se něco stane tak by byl průser a to nechci :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Tak já můžu mít na roomovi 17" a na octavii nemůžou být 18"(výjma RS).......to je naposrání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 (editace) No STK jsem myslel tím, že již v dnešní době tě může PČR poslat na technickou prohlídku pokud se jim nebude něco zdát při silniční kontrole a tam s těmito 18" koly 100% neprojdeš. Mám známého a ten mi vyprávěl jak delší dobu bojovali s HID žárovkami. Teď daného člověka pošlou na technickou a je hotovo. Editováno: 21. leden 2013, autor: Sniper_2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 :-/ když z venku nepůjde ani poznat, že se nejedná o RS verzi (nárazníky atd.) Ale to neřeší nic v případě nehody.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 (editace) A co TP??? Není to tam náhodou napsané... Editováno: 21. leden 2013, autor: Sniper_2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 To je no... je sranda jak jsou zakázaný tmavé folie na předních oknech... no jezdí prasata s 0% propustností, je zakázaný mít 18" kolesa (proč?....) a stejně jsou hovada co tam rvou 20"...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 (editace) Mám kolegu v práci a ten jezdí na 19". Ale pokud se něco stane je v p..... . Neptuny se prodávají dobře. To prodáš. Nebo si je nech a doufej, že se nic nestane a na STK budou slepý. :kol-28: Ja mam tiez 19" a su v TP - oficialnou cestou Poznam kopu Octavii (nie RS) co jazdia na 18". Problem je v tom, ze nie na orginalnom (a zamerne atypickom) rozmere 18x7,5 ET51... Editováno: 21. leden 2013, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 Vlastě máš pravdu. Znám člověka co tam má také 18" kola,které má zapsané v TP. Ale bylo to auto z Německa a on při přihlášení řekl, že to s těmito koly koupil a oni mu je tam dopsali. Takže beru zpět že je to nemožné. Bohužel když jsem si to oběhával já, tak to prostě nešlo a ani za úplatek. Sem si říkal, že je to krize. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Zdravím, tak jsem prodal ty Neptuny a mám před sebou nákup 17" kol. Díval jsem se a našel tato kola. Když jsem si je dal na elektrony.cz do konfigurátoru, nevypadá to vůbec špatně. Za 8.000,- Kč včetně DPH můžu mít celou sadu. Otázkou ale je, jestli se jedná o kvalitní kola nebo nějaké šunty. Nerozumím tomu, jaký na to máte názor? Ještě tu mám nabídku na tato kola: Jsou to kola ze Škodovky a mohu je mít za 11.500,- Kč (bez možnosti odpočtu DPH). Mno, jaký na to máte názor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Z akej Skodovky su tie posledne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Můj názor je origo škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Ptá se ale z jakýho auta 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Octavia 3 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 (editace) O3 ma 3 typy 17" ale urcite to nie su tieto. Nebude to nahodou uz z nejakeho faceliftu S2? Editováno: 18. Únor 2013, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Tohle je novinka pro rok 2013 a bylo mi řečeno že to je z O3. No nicméně dotaz zněl jinak :-/ Jestli se nemám bát těch levnějších kol nebo raději zainvestovat do té novinky, která taky nevypadá špatně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 (editace) Tie Proline B7000 pouziva sused ako zimaky uz druhu sezonu a zatial su bezchybne...(aj na slovenskych cestach) Editováno: 18. Únor 2013, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 A nevypadají lacině? Když to používá na zimáky, asi to nebude žádná špica :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.