Přejít na obsah

17ti palcová (litá) kola

sathack

Doporučené příspěvky

Tak jsem se nakonec rozhodl pro stříbrné 18" Neptune, protože ty černé zanikly a vůbec nevynikaly. Pro ukázku posílám fotky (nekvalitní, ale přeci jenom).

Protože nemám sportovní podvozek, vypadá to jako SUV RS :D Jak budou hrachy, tam bude sportovní podvozek.

A teď k fotkám

alu1.jpg

alu2.jpg

alu3.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já znám strašně moc lidí, co jezdí na Octávách s 18" tak jsem si říkal, že s tím problém nebude, kola jsou fakt moc fešný, ale kvůli případným problémům v případě nehody bych se pak mlátil do hlavy.

Černá kola jsem k tomu chtěl koupit hned, ale pak jsem se na to díval jak by to vypadalo a ta černá mi na tom zanikne, protože celé kolo je černé. Proto jsem koupil stříbrný 18" neptuny, který teď můžu asi prodat :/

Odkaz ke komentáři

No STK jsem myslel tím, že již v dnešní době tě může PČR poslat na technickou prohlídku pokud se jim nebude něco zdát při silniční kontrole a tam s těmito 18" koly 100% neprojdeš. :kol-32:

Mám známého a ten mi vyprávěl jak delší dobu bojovali s HID žárovkami. Teď daného člověka pošlou na technickou a je hotovo.

Editováno: , autor: Sniper_2003
Odkaz ke komentáři

Mám kolegu v práci a ten jezdí na 19". Ale pokud se něco stane je v p..... . Neptuny se prodávají dobře. To prodáš. Nebo si je nech a doufej, že se nic nestane a na STK budou slepý. :kol-28: :kol-28:

Ja mam tiez 19" a su v TP - oficialnou cestou :) Poznam kopu Octavii (nie RS) co jazdia na 18". Problem je v tom, ze nie na orginalnom (a zamerne atypickom) rozmere 18x7,5 ET51...

Editováno: , autor: Cjoctavian
Odkaz ke komentáři

Vlastě máš pravdu. Znám člověka co tam má také 18" kola,které má zapsané v TP. Ale bylo to auto z Německa a on při přihlášení řekl, že to s těmito koly koupil a oni mu je tam dopsali. Takže beru zpět že je to nemožné. :kol-47: Bohužel když jsem si to oběhával já, tak to prostě nešlo a ani za úplatek. Sem si říkal, že je to krize. :kol-28:

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

Zdravím,

tak jsem prodal ty Neptuny a mám před sebou nákup 17" kol. Díval jsem se a našel tato kola. Když jsem si je dal na elektrony.cz do konfigurátoru, nevypadá to vůbec špatně.

kola.jpg

Za 8.000,- Kč včetně DPH můžu mít celou sadu. Otázkou ale je, jestli se jedná o kvalitní kola nebo nějaké šunty. Nerozumím tomu, jaký na to máte názor?

Ještě tu mám nabídku na tato kola:

kola2.jpg

Jsou to kola ze Škodovky a mohu je mít za 11.500,- Kč (bez možnosti odpočtu DPH).

Mno, jaký na to máte názor?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...