MichalF Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 !!! VAROVÁNÍ !!! VAROVÁNÍ !!! Jedno z nejstrašnějších videí posledních měsíců/let. INFO: Jedná se o trojici 20-letých sériových vrahů ->Viktora Sayenka, Ihora Suprunyuka a Oleksandra Hanzha.S nimi probíhá od 31.října soud u Městského odvolacího soudu v Dněpropetrovsku.Trojice byla usvědčena z 19 vražd,loupeží a týrání zvířat.Jako důkazy posloužily nahrávky z mobilního telefonu. Fakt jen pro EXTREMne silne/odolne jedince ! Je to fakt HNUS co lidi dokazou ! http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=1518...alni_vrazda.htm ... jinak dobrovolne bych sel takovyhle zmrdy povesit !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 (editace) tady jsem jeste nasel neco v diskuzi, reportaz, o tech dobytcich...video Editováno: 5. Prosinec 2008, autor: Vinca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 tak to je jina liga.... ty kraavo tfuj.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Tak jsem to video nedokoukal,bylo to na mě moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robko Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 myslel som, ze mam silny zaludok, ale toto je hnus, strasna brutalita hnus co ludia dokazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rska Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 Nemam odvahu se podivat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 ja taky ne, uz jsem videl na te strance kde rezali hlavu za ziva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Tak tyhle zmrdy bych chtěl dostat do ruky. Ukázal bych jim spravedlivý soud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Ty jo tak furt váhám. Ještě jsem se k tomu neodhodlal si to pustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 tak som videl len prvych par sekund, nemam na to zaludok a nepotrebujem divat taketo veci.....no je to fakt huste co ludia, ak sa daju takto nazyvat, dokazu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Doukoukal jsem do konce... A uz nikdy na podobne videa koukat NEBUDU! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Doprdele. To je teda humus. To je taky na posled co jsem se na něco takého podíval. Není to třeba nahrané? Každopádně se na to raději nedívejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 No nemyslim si, ze by to bylo nahrane :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Nahrané to podle mě není. Dnes jsem ten hnus pustil prodavačce co máme na prodejně, koukala na to asi do první třetiny, pak se šla vyblejt a od té doby moc nemluví. To jsem ji před tím varoval, tak říkala, že má krev v hororech "ráda" bohužel tady je krutá realita a tu neunese v klidu asi nikdo. Dovedu si, ale představit ještě pomalejší mučení těch vrahů (ale já bych nemohl být vykonavatelem) Ty voe co za žumpu může tohle provést! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Do konce zivota do dolů !!! 5hod spanku 1hod jidlo 18hod prace, at to spolecnosti nejak vrati !!! Zadne dozivoti jako tady u nas dostane, hodi zada na pohovku a ma vsechno fprdeli ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Prý 5 hodin spánku - to jseš ještě na ty zkurvysyny moc měkej. Max 2 hodiny, jinak práce a o přestávkách bych je valil co by se do nich vlezlo. Hajzly zasrané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Takovehle videa by vubec nemeli bejt na netu... co na to reknou pozustali, ale zase je to odstrasujici realita... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 taky nechapu proc se to vali po netu, bych stranky tohoto typu kde to vystavuji -> delete/ format/ ban a tucnou pokutu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radchen Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 přesně tak ! takové zvěrstva se na internet nemají dostat... navíc dnes má přístup k tomu kdejaký malý smrad... a co potom když si partička nějakých hajzlíků rozhodne natočit vlastní podobné videjko... hrůza pomyslet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 absolutní duševní vakuum. ale někdo je musel stvořit. Tohle +/-běžně odchovaný jedinec prostě nemůže udělat. Je to ve výchově. Fyzicky to asi není problém udělat, ale duševně se s tím nejde srovnat. Zabil jsem už hodně užitkových zvířat, zvládnul jsem i podřezat kůzle(kdo u toho jen byl, tak ví, co to je za psycho. Kdo ne, tak se ani neptejte, je to jak podřezávat dítě-šílený zvukový projev. Znovu bych to už dělat teda nechtěl.), ale tohle lidská bytost prostě neudělá. V čem asi museli vyrůstat, že v nich není ani poslední zbytek citu a svědomí, jen neúcta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Je to strašnej hnus.To nejsou lidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 no podla vasich komentov sa od obeda neviem rozhotnut ci to kuknut. Videl som video jak podrezali chlapovi hrdlo a pokazilo mi to naladu na celi den, ale zas na druhu stranu som mrte zvedaví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Nemělo by bejt něco takovýho smazaný?!? Přece jen je to tu fórum o autech a ne o takovejch dobytčárnách ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 bych to bez mrknuti smazal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Kdyby Mne to jeste slo smazal bych ... Silene to same bych provedl jim ...Jeste se tomu smeji Neuveritelne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.