Přejít na obsah

Brutální vražda

MichalF

Doporučené příspěvky

!!! VAROVÁNÍ !!! VAROVÁNÍ !!!

Jedno z nejstrašnějších videí posledních měsíců/let.

INFO:

Jedná se o trojici 20-letých sériových vrahů ->Viktora Sayenka, Ihora Suprunyuka a Oleksandra Hanzha.S nimi probíhá od 31.října soud u Městského odvolacího soudu v Dněpropetrovsku.Trojice byla usvědčena z 19 vražd,loupeží a týrání zvířat.Jako důkazy posloužily nahrávky z mobilního telefonu.

Fakt jen pro EXTREMne silne/odolne jedince ! Je to fakt HNUS co lidi dokazou !

http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=1518...alni_vrazda.htm

... jinak dobrovolne bych sel takovyhle zmrdy povesit !!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nahrané to podle mě není. Dnes jsem ten hnus pustil prodavačce co máme na prodejně, koukala na to asi do první třetiny, pak se šla vyblejt a od té doby moc nemluví. To jsem ji před tím varoval, tak říkala, že má krev v hororech "ráda" bohužel tady je krutá realita a tu neunese v klidu asi nikdo. Dovedu si, ale představit ještě pomalejší mučení těch vrahů (ale já bych nemohl být vykonavatelem)

Ty voe co za žumpu může tohle provést!

Odkaz ke komentáři

absolutní duševní vakuum. ale někdo je musel stvořit. Tohle +/-běžně odchovaný jedinec prostě nemůže udělat. Je to ve výchově.

Fyzicky to asi není problém udělat, ale duševně se s tím nejde srovnat. Zabil jsem už hodně užitkových zvířat, zvládnul jsem i podřezat kůzle(kdo u toho jen byl, tak ví, co to je za psycho. Kdo ne, tak se ani neptejte, je to jak podřezávat dítě-šílený zvukový projev. Znovu bych to už dělat teda nechtěl.), ale tohle lidská bytost prostě neudělá. V čem asi museli vyrůstat, že v nich není ani poslední zbytek citu a svědomí, jen neúcta.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...