gula221 Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Mám Octaviu 2 s Maxi dot, ale nemám multifunkčný volant. Stiahlo mi to telefonny zoznam ale len 330 kontaktov. Neviem prečo len toľko. Chcel by som skúsiť to vymazať aby mi to stiahlo nanovo. Vie niekto ako? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Seznam se načítá znova při každém připojení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Me se svyho casu nacilata pamet z mobilu zase jen po pismeno P Tak jsem nekolik kontaktu pod posmenem P vymazal a hle seznam se nacetl cely Tak sjem je ty kontakty pismena P znova ulozil do mobilu a od te doby to chodi vse OK Pocitam ze asi nejakej kontakt pod pismenem P byl spatne ulozen nebo tak neco a proto to u neho skoncilo Jine vysvetleni pro to nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 Měl jsem něco podobného, po načtení seznamu mi některé kontakty chyběli, tak jsem je smazal v telefonu, znovu uložil a od té doby jsou tam všechny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.