Publikováno Prosinec 6, 200816 r Cau lidi, mate nekdo zkusenosti s vymenou xenonovych vybojek v O1 RS? Moje je z roku 2001 , vybojky jsou puvodni a nebyly menene. Tim padem ja nevim ktere koupit a pod. Vcera jsem zjistil ze mi pravy xenon sviti spatne, respektive sviti s nadechem do ruzova. Je to zrale na vymenu? Jakou objednat, kde? Predem diky Martin
Prosinec 6, 200816 r Autor Jeste jedna vec, pokud vite napiste mi pls typ zarovky co se dava do potkavacek, chci je vymenit za LED zarovky. Diky
Prosinec 8, 200816 r typy žárovek máš v návodu k obsluze, ale jen z hlavy: xenon výbojka D2S třeba Philips, objednával jsem je tady u uživatele jménem Badys, výměna jednoduchá, vyndáš celé světlo z nárazníku, odšroubuješ pár vrutů a můžeš vyměnit výbojky
Prosinec 8, 200816 r A s tymi parkovackami sa obrat na superfattyho tu v bazari (stale ponuky - ledovatky...), ma kvalitu za dobru cenu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.