abado Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Pokud ne a tankujete u OMV tak byste byli moc hodní kdybyste mi poslali par nalepek(bodu) .. ja měl.. měl sem tam 17.. ale nekde se mi to ztratilo:( ..a nez to nasbiram... to bude doba protoze ted nejak moc autem nejezdim.. tak kdyby byl nekdo tak hodny...? Předem děkuji hošové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 já mám bundu a čepku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 9. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Já chci ty hodinky..;-) ale bunda je taky slusna.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Já mám čepičku, flašku na pití a teď se chystám na to nářadíčko..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Aha, tak koukám, že ceny jsou tam teda inteligentnější než u Benziny(mám tři platíčka), takže zítra holt budu muset byť i na výpary dojet do Opavy. Ta mikina vypadá fajn, při mojí spotřebě je příští týden doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 no to jsou prémie jak noha, stejně si to musíš zaplatit, takže žádnej zázrak teda nevidím. To si můžu koupit v krámu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Nechtěl jsem to psát, ale když už se ozval Tomáš.. Prvně mě ty premie nadchly, netankoval jsem, ale jsem sem si dovnitř pro nějaký jídlo.. koukám koukám říkám si, že to je fajn, že asi změním benzinku ač mi OMV zrovna nevoní, pak vydím že krom tankování ještě doplávím, odcházím s názorem: děkuji nechci přecejenom kamion neživim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 ale když tam tankuješ pravidelně a pořád, tak proč to nevyužít. A jak psal TomasB, ano dá se to koupit v obchodě, ale takhle do něj nemusím a natankuju a nakoupím při jednom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 No jo, třeba ten batoh za 275,- v obchodě asi neseženu, jako občasnému turistovi se mi ty věci docela hodí a když vyjedu nevyhnutně týdně okolo 50-60l a beru jen na Benzině nebo OMV, tak není důvod si tudle akci nezahrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommich Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Koupil si někdo tu láhev? Chtěl jsem se zeptat je opravdu hliníková? Přece jenom hliník při styku s potravinami není zrovna nejzdravější.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 (editace) Láhev mám a není hliníková ale je to nějaká slitina, takže toho bych se nebál...hliníkový byly ešusy :-)...je ale použitelná jen na studený...horký do toho nedávat..neudržíš láhev pak v ruce :-) jak hycuje....a hlavně pokud je to láhev na pití, tak proč se něčeho bát......ikdyž dneska jeden neví..... Editováno: 10. Prosinec 2008, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 10. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Platis za to... to je jasne.. dnes ti nikdo neda nic zadarmo!.. a to je taky jasné Tome... Pak levnejsi nez v obchode to je..a o nemaly peniz..a kdyz tankujes naftu/benzín ...tak stejne musíš.. a teď už je jedno kde ne?.. nekdo ma tu a nekdo tamtu benzinku oblibenů.. ano..to je pravda..ja zase dříve jezdil jen na Agipku .. příjemná obsluha (slečny jak lusk) ale tak dam si pauzu a zajedu k OMV a pak pokud nasbírám tak si koupím věci se slevou.. sem taky sváteční turista..takže nepotřebuji super extra věci.. za tyto budu rád... ale že se to někomu nelíbí.. tak ať si pr..políbí.. ne..dělam si srandu.. tankujte šak kde chcete.. já se jen ptal....Adios Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 no to jsou prémie jak noha, stejně si to musíš zaplatit, takže žádnej zázrak teda nevidím. To si můžu koupit v krámu. tak si to kup a nemel. jinak ja postupne sbiram a kupuji, mam to na sluzebni tak ze si jen doplacim ty darecky :-) jinak dle meho to jsou teda jedny z nejvhodnejsich darku co jsem posledni dobou na benzikach videl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 to je právě finta, je to nic nestojí, možná na tom i něco vydělají, pokud to nedávají za nákupku a lidi si to koupí a ještě natankujou, i když ty věci nepotřebujou. Psychologie funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 10. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Vydělají..to je jasné..a nalakají další zakazníky kteří u nich budou tankovat... to máš i v obchode když maš třeba 60..70% slevy ... porad na tom ten obchodnik vydělá..není blbý aby koupil za 100kc a prodal za 40kc .. to ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Myslim, ze to davaj za nakupku. HI-TEC udelal OMV slusnou nakupku, a jeste si udela HI-TEC peknou reklamu Spokojenost na obou stranach, potazmo trech. To co ma v nabidce Bezina je hruza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 (editace) já si to raději vyberu na Shell, tam nic nedoplácím a výběr velký. A jsou tam i věci, který bych stejně koupil. Tak si je nechávám poslat zadara. jasně, maj nejdražší naftu, ale to mně až tak netrápí. Editováno: 10. Prosinec 2008, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 taky sbírám body... tady u nás na OMV mi holky dávají za 50 litrů Carrery100 8 bodů.. takže se to sbírá samo! mám připravenou kartičku na mikinu a na to nářadí! a už mám doma hole... ty budou jako dárek k Vánocům pro mamku... hh jinak batoh za 275,- nebo mikina za nějakých 300,- je imo hodně levný... dál bych to neřešil! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 já si takhle vyjezdil mikiny a jiný zajímavý věci u ESA, tam byl doplatek 1,-Kč, což je zase něco jinýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 (editace) a za kolik litrů byl u ESA bod a za kolik bodů pak ty věci? tady máš u osobáku co 10 litrů to bod...ale ještě se mi nestalo, že by mi jich obsluha nedala víc..páč si to spousta lidí nebere.... Editováno: 11. Prosinec 2008, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 to je právě finta, je to nic nestojí, možná na tom i něco vydělají, pokud to nedávají za nákupku a lidi si to koupí a ještě natankujou, i když ty věci nepotřebujou. Psychologie funguje tak to snad jasny, ze na tom vydelaj ne delas jak kdyz si objevil ameriku. Sice jezdis k Shellu tam to mas zadarmo ale stoji te to mnohem vic penez nez tady, kdyz si tedy platis naftu nebo benzin ze sveho. To uz ti ale nedochazi co, hlavne ze si nemusis nic doplacet aneb nechci slevu zadarmo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 Nemate nekdo ty multifunkcni kleste? by me zajimalo co to je za ¨bahýnko¨.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 Tez me zajima jake jsou ty jejich multifunkcni kleste? Za dve tankovani a doplatek 115Kc je doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 tak to snad jasny, ze na tom vydelaj ne delas jak kdyz si objevil ameriku.Sice jezdis k Shellu tam to mas zadarmo ale stoji te to mnohem vic penez nez tady, kdyz si tedy platis naftu nebo benzin ze sveho. To uz ti ale nedochazi co, hlavne ze si nemusis nic doplacet aneb nechci slevu zadarmo :-) no to je právě to hezký, že sbírám celkem rychle a nestojí mně to ani korunu. Jinak bych se na nějaký body mohl z vysoka. Jestli něco potřebuju, tak si to koupím a nebudu se kvůli tomu s ničím obtěžovat a koupím si přesně co potřebuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 a za kolik litrů byl u ESA bod a za kolik bodů pak ty věci? tady máš u osobáku co 10 litrů to bod...ale ještě se mi nestalo, že by mi jich obsluha nedala víc..páč si to spousta lidí nebere.... myslím bod za 15litrů. a za kolik byla mikina či jiný věci si už nepamatuju. Mikiny jsem bral myslím dvě, pak nějaký trika a ještě nějakýho plyšáka co si pamatuju. Nejsem si jistej, ale mikina byla myslím za 50 bodů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.