Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,

zakoupil jsem sedačky s bagama a nevím co vše potřebuji abych je zprovoznil...

Mám Octavii Combi 1,9 TDi, 81 kW, RV99, 2x bag

Popřípadě jestli mi můžete někdo nabídnout všechny komponenty :-)

Neukamentujte mne jestli jsem někde přehlédl téma kde se to řešilo, ale vážně jsem hledal a ucelené informace nenašel...

Díky

Vloženo

Jak se tak pohybují ceny?

Dělaly se vůbec 4 bagy před 2000?

No hlavně bych teď potřeboval ty dráty, protože budu předělávat interiér a ať to nerozebírám podruhé kvůli drátům k sedačkám :-)

Díky

Vloženo

Jaká by byla cenovka?

Svorkovnicí myslíš konektory mezi které by šel dát kabel a na svorkovnice nějak přidělat? Ty sedačky jsou asi z roku 2001, je tam rozdíl v konektorech předface a face?

Ty čidla bočního nárazu nemáš? Ty se připojují někde pod sedačky? A dráty se vedou do té řídící jednotky?

No radši bych kdyby mi někdo nabídl vše najednou abych pak neměl problémy jak psal Neználek...

Děkuji :-)

Vloženo

cenovka by byla asi 500,- za vše co mám (čidla bočního nárazu nemám)

svorkovnice = konektor co se strká do řj bagů ... pro 2 je jiná než pro 4 bagy

svorkovnice sedaček staršího a novějšího modelu jsou bohužel taky jiný takže když jsem teď dával černý sedačky z novějšího modelu tak tam právě byl jinej plast tý svorkovnice

Vloženo

Počkám ještě, jestli mi někdo nenabídne ten komplet...

Potřeboval bych tedy řídící jednotku na 4 bagy do 2000 a kabeláž na sedačky 2001, respektive předělanou svorkovnici pro sedačky 2001. Samozřejmě taky ty čidla bočního nárazu.

Prosím kdo má nabídněte... :-)

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...