Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

zdar, dneska jsem přišel na to že když zmáčknu na climatroniku tlačítko vyhřívání zadního skla, tak vubec nereaguje - prostě se nerozsvítí kontrolka... nevíte co s tím?? nemůže být jen ta dioda nějak špatná??Díky

Vloženo

No ja mam taky problem, dneska jsem zkousel vyhrivani zadniho skla a kontrolka se rozsvitila, ale asi tak za sekundu hned zhasla. Jedine co me napadlo byla pojistka,ale byla uz tma, tak zitra to musim zkusit vymenit. Jinak nenapada nekoho neco jineho?

Vloženo

No vyhrivani nefunguje. To svetylko na climatronicu se rozsviti jen asi na sekundu a pak zhasne a nic se nedeje. Nejde ani slyset cvaknuti pod volantem. Takze to asi bude to relatko. Ale pry je nekde jak je BSG jednotka,ale to si asi netroufnu rozdelavat.

Vloženo (editace)

mne keď to nefungovalo tak som bol s tym v servise a teraz neviem či menili poistku alebo boli aj zaoxidované kontakty vyhrievanie skla tak ich očistili...

svetielko svietilo normalne, iba to nehrialo

Editováno: , autor: wrccko
Vloženo

Nj, diky, zkusim to nejak pres vikend pokutit. Kdyz to nepujde, tak zajedu v pondeli do servisu, ptz ted jak porad prsi a tak, tak se to docela mlzi to zadni okno a je nekdy spatne videt. A co teprve az prijdou mrazy :aggressive:

• o 2 týdny později...
Vloženo
Nj, diky, zkusim to nejak pres vikend pokutit. Kdyz to nepujde, tak zajedu v pondeli do servisu, ptz ted jak porad prsi a tak, tak se to docela mlzi to zadni okno a je nekdy spatne videt. A co teprve az prijdou mrazy :aggressive:

Tak co jak jsi dopadl ? , můj kámoš má totiž úplně stejný problém.

Vloženo

Ahoj, no dopadl jsem jeste nijak. Bohuzel mi na to nevysel moc cas a ted o svatcich jsem porad potreboval auto. Zkusim to vyresit snad behem pristiho tydne uz. A kdyby to kamarad vyresil, tak mi dej prosim vedet, jestli to bylo to relatko nebo neco jineho. Diky moc

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...