Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

ja som ho tiež dával dole a potom som ho tam lepil pretože mi to tiež ostalo také

4 roky parkování venku bez možnosti garáže. sundával jsem pomocí vlasce a zbytek lepidla jsem odstranil lihem. bez známky, jako by to tam nikdy nebylo

hehe mne sa to páči :D

Nevíte o někom, kdo by mi mohl nabídnout původní nápis Fabia ? Po sundání nápisu mi toto zbylo na autě:

Na autě už je zpátky nápis Fabia... díky členovi samurai, který měl nápis doma jako přebytečný

No nemáš zač, ale jak jsem psal, bez toho to vypadalo taky dobře a nechytal by se bordel mezi písmenka. Vždycky mám problém to v tom B vyleštit, to by ti odpadlo. :) :)

• 7 měsíců později...

To že někdo chce sundat označení motorizace chápů, sám ho tam nemám (ne z důvodu, že by se původní majitel styděl za to, co má pod kapotou, ale proto, že označení 1,4 16V zbytečně láká zloděje, obzvláště v Praze), ale proč by chtěl někdo sundávat označení modelu, natož pak znak automobilky mi není jasné.

Je to čistě tunning, otázka vzhledu, nebo se za tím skrývá něco jiného? :kol-32:

Tony: kápl jsi na to, sundavá se to z důvodu vzhledu - bez těch paketek s označením motorizace, modelu, výbavy atd. je to auto prostě takový pěkně "zahlazený" (vážně i blbá paketka ozn. výbavy nad bočním blinkrem udělá dost, když tam není) ;)

Trosku zkuseny corkar pozna 1.4 16V i bez stitku. Staci kouknut na typ vejfuku, jestli ma na zadku kotouce a vi... a na zadi muze byt treba V6 2.5TDi :).

Taky jsem napis sundaval, slo to bez problemu. Delal jsem to opatrene lamacim nozikem a sroubovakem. Zbytek lepidla jsem sundal benzinem, prelestil tempem a lestenkou a nic neni poznat.

Nakonec mi to ale bez toho napisu prislo divny. Tak jsem to chtel udelat ala koncept TUDOR, no ale k certu s kubistickym pismem, kdyz ma Skodovka novy font. Takze ala Superb II. Akorat premyslim, ze by to chtelo trosku vesti rozestupy mezi pismenkama, trosku to splyva dohromady... co vy na to?

post-19123-1253130816_thumb.jpg

Upraveno od mpavlik

Kde jsi sehnal ty písmenka? já je nemůžu nikde sehnat.díky

Sehnal jsem je pred casem na Aukru asi za 100kc.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.