Boris9995 Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 ja som ho tiež dával dole a potom som ho tam lepil pretože mi to tiež ostalo také Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 4 roky parkování venku bez možnosti garáže. sundával jsem pomocí vlasce a zbytek lepidla jsem odstranil lihem. bez známky, jako by to tam nikdy nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 hehe mne sa to páči Nevíte o někom, kdo by mi mohl nabídnout původní nápis Fabia ? Po sundání nápisu mi toto zbylo na autě: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Na autě už je zpátky nápis Fabia... díky členovi samurai, který měl nápis doma jako přebytečný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 No nemáš zač, ale jak jsem psal, bez toho to vypadalo taky dobře a nechytal by se bordel mezi písmenka. Vždycky mám problém to v tom B vyleštit, to by ti odpadlo. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tony6610 Vloženo 12. Září 2009 Sdílet Vloženo 12. Září 2009 To že někdo chce sundat označení motorizace chápů, sám ho tam nemám (ne z důvodu, že by se původní majitel styděl za to, co má pod kapotou, ale proto, že označení 1,4 16V zbytečně láká zloděje, obzvláště v Praze), ale proč by chtěl někdo sundávat označení modelu, natož pak znak automobilky mi není jasné. Je to čistě tunning, otázka vzhledu, nebo se za tím skrývá něco jiného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Září 2009 Sdílet Vloženo 12. Září 2009 Tony: kápl jsi na to, sundavá se to z důvodu vzhledu - bez těch paketek s označením motorizace, modelu, výbavy atd. je to auto prostě takový pěkně "zahlazený" (vážně i blbá paketka ozn. výbavy nad bočním blinkrem udělá dost, když tam není) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpavlik Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 (editace) Trosku zkuseny corkar pozna 1.4 16V i bez stitku. Staci kouknut na typ vejfuku, jestli ma na zadku kotouce a vi... a na zadi muze byt treba V6 2.5TDi . Taky jsem napis sundaval, slo to bez problemu. Delal jsem to opatrene lamacim nozikem a sroubovakem. Zbytek lepidla jsem sundal benzinem, prelestil tempem a lestenkou a nic neni poznat. Nakonec mi to ale bez toho napisu prislo divny. Tak jsem to chtel udelat ala koncept TUDOR, no ale k certu s kubistickym pismem, kdyz ma Skodovka novy font. Takze ala Superb II. Akorat premyslim, ze by to chtelo trosku vesti rozestupy mezi pismenkama, trosku to splyva dohromady... co vy na to? Editováno: 16. Září 2009, autor: mpavlik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Hymbajs Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Kde jsi sehnal ty písmenka? já je nemůžu nikde sehnat.díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpavlik Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Sehnal jsem je pred casem na Aukru asi za 100kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 za mě nee, mě se to líbí holý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.